MojAndroid

Slovenský operátor O2 pripravil pre svojich zákazníkov dve nové ponuky. Zákazníci, ktorí ešte doteraz nevyužili možnosť vyskúšať si internet na skúšku, majú možnosť získať 50% zľavu na vybrané internetové balíčky. Druhou akciou je možnosť získať hry od spoločnosti Electronic Arts zadarmo. Táto druhá ponuka sa týka všetkých zákazníkov.

O2

Vybrané internetové balíčky s 50% zľavou

Túto zľavu získajú všetci zákazníci O2, ktorí zatiaľ nevyužili doterajšiu možnosť získania internetu na skúšku. Aktivovať si môžu niektorý z internetových balíčkov Internet do mobilu s 50% zľavou na tri mesiace. Zľava sa týka nových aj existujúcich zákazníkov O2, či už s predplatenou kartou, alebo s platbou na faktúru. Aktivácia zľavy sa vzťahuje na balíčky Internet do mobilu Mini, Internet do mobilu a Internet do mobilu Extra. Všetko prebieha automaticky, systém overí nárok zákazníka na zľavu, ktorá mu je po tomto kroku ihneď aktivovaná. Internet je samozrejme bez viazanosti a zákazník ho môže kedykoľvek aktivovať aj deaktivovať bez akýchkoľvek poplatkov.

EA hry do mobilu pre všetkých

Pre mobilných hráčov prináša O2 bezplatný neobmedzený prístup k hrám od známej spoločnosti Electronic Arts. Po novom je táto služba dostupná už pre všetkých zákazníkov operátora, doteraz ju mohli využívať len zákazníci s aktívnym internetovým balíčkom, ako nám bolo potvrdené na infolinke operátora. Spoločnosť EA má v ponuke už vyše 130 titulov hier, navyše služba umožní prístup aj ku všetkým aktualizáciám a novinkám.

Pre využitie ponuky je potrebné navštíviť prostredníctvom mobilu stránku m.o2tipy.sk/eahry, na ktorej bude automaticky overený nárok na jej využitie a zároveň aj sprístupnené hry dostupné pre daný telefón a typ služby. Ponuka sa však týka výhradne smartfónov s operačným systémom Android, medzi podporovanými telefónmi sa nenachádzajú tie, ktoré využívajú operačné systémy iOS alebo Windows Phone. Ako uvádza operátor, toto obmedzenie nevzniká na jeho strane. Bližšie informácie nám zatiaľ na infolinke operátora nevedeli poskytnúť.

Doplnené 18. 6. 2013: Ako uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa spoločnosti O2, zľavu 50% na 3 mesiace si môžu uplatniť len tí zákazníci, ktorí ešte v O2 nevyužili žiadny internetový balík, ani internet na skúšku. To znamená, že zľava je určená pre nových aj existujúcich zákazníkov, ktorí ale s internetom v mobile od O2 nemajú žiadnu skúsenosť a nikdy ho nevyužívali.

Zdroj: O2

17.6.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+