MojAndroid

Od 30. mája 2013 ponúka Orange nové paušály Sova, Delfín, Kengura a Panter, ktoré sú jeho nosnou službou pre aktuálnu sezónu a každý z nich je zameraný na inú cieľovú skupinu zákazníkov. Paušál Delfín sám operátor charakterizuje ako paušál určený pre spoločenských ľudí, ktorý obsahuje neobmedzené správy a prístup na sociálne siete. Už z tohto popisu je zrejmé, že potenciálni zákazníci budú predovšetkým mladí ľudia a študenti.

Náš tip
Orange ruší WOW, zavádza Ideálne paušály Sova, Delfín, Kengura a Panter

Operátor im tento sociálne zameraný paušál teraz umožní získať ešte výhodnejšie za cenu začínajúcu na 8,50 eura. Cena pritom platí nielen pre študentov, ale aj pre učiteľov. Stačí, ak sa študent, resp. učiteľ pri aktivácií paušálu Delfín preukáže niektorou z kariet ISIC, ITIC alebo Euro 26 a automaticky získa zľavu 5 eur z mesačného poplatku. Navyše, rovnako ako pri ostatných Ideálnych paušáloch, aj v tomto prípade sa uplatňuje 10% zľava na mesačný poplatok v prípade, že si nezoberú mobilný telefón a zaviažu sa na 15 mesiacov.

Vďaka všetkým zľavám tak môžu študenti a učitelia paušál Delfín 15 eur získať za 8,50 eur mesačne a Delfín 20 € za 13 eur mesačne.

Zľava Orange paušál Delfín pre študentov

Bonusovú službu k paušálu si zákazník môže vybrať podľa svojho vlastného uváženia. Pri paušále Delfín má na výber z týchto troch Bonusových služieb:

  • Orange hudba na 6 mesiacov
  • Poistenie faktúry
  • Nekonečné volania na 3 čísla v sieti Orange

Zdroj: Orange

3.6.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+