MojAndroid

Samsung uvádza do predaja ďalšie inteligentné zariadenie v podobe fotoaparátu NX2000. Ide o štýlový kompaktný fotoaparát typu CSC, ktorý prináša spojenie funkcií klasického digitálneho fotoaparátu s technológiou inteligentných zariadení Samsung SMART Camera. Prístroj umožňuje jednoducho zhotovovať fotografie a videá, ktoré je možné okamžite zdieľať s priateľmi aj rodinou. Samsung si pri príležitosti uvedenia do predaja pripravil špeciálnu zvýhodnenú akciu. Len do vypredania zásob ponúkne fotoaparát NX2000 v balíčku s tabletom Galaxy Tab 2 7.0, ktorý získa každý kupujúci úplne zadarmo. Cena tohto balíčka je 589 € vr. DPH, k dispozícii bude od prvého júnového týždňa.

NX2000-White-1-550x366

Novinka spoločnosti sa môže pochváliť napríklad plne dotykovým displejom s veľkosťou 3,7 palca a rozlíšením WVGA, vymeniteľnými objektívmi a snímačom APS-C CMOS s rozlíšením 20,3 megapixelov. K dispozícii je tiež 14 rôznych scénických režimov, možnosť vytvárať realistické fotografie a videozáznamy v 3D a samozrejme video vo Full HD rozlíšení. Srdcom NX2000 je vylepšená Wi-Fi konektivita, ktorú poskytuje technológia Samsung SMART CAMERA 2.0, ktorá ponúka celý rad funkcií uľahčujúcich zdieľanie a ukladanie snímok priamo z fotoaparátu.

Náš tip
Samsung NX2000: Nový inteligentný fotoaparát s NFC a WiFi – podrobné info

30.5.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+