MojAndroid

Mobilné aplikácie developerského tímu GO sa môžu tešiť z obrovskému záujmu používateľov mobilného operačného systému Android. Každý fanúšik úprav domovskej obrazovky pozná predovšetkým populárny GO Launcher EX, ktorý môžeme v súčastnosti nájsť nainštalovaný v desiatkach miliónov zariadení. Portfólio tímu sa neustále rozrastá a medzi najnovšie prírastky sa radí aplikácia Toucher, ktorá slúži na rýchly prístup k obľúbeným aplikáciám prostredníctvom malého tlačidla neustále prítomného na obrazovke.

Toucher Android aplikacia

Po stiahnutí a nainštalovaní aplikácie sa na obrazovke vášho smartfónu okamžite objaví malé priesvitné tlačidlo, ktoré je ako sme spomínali neustále prítomné, podobne ako Chat Heads z Facebooku. Kliknutím na tlačidlo sa otvorí ponuka pre uzamknutie zariadenia, zobrazenie domovskej obrazovky, obľúbených aplikácií a zapnutie/vypnutie Wi-Fi, Bluetooth, zvonenia, APN alebo iných funkcií. Okrem toho tu nájdeme aj tlačidlo pre prístup k nedávno otvoreným aplikáciám alebo možnosť vyčistiť pamäť RAM. Vzhľad panelu je možné meniť pomocou rôznych tém, dostupných priamo v obchode Google Play.

Toucher Android aplikacia Toucher Android aplikacia Toucher Android aplikacia 1

Aplikácia Toucher nezaujme každého používateľa, pretože neustále prítomné tlačidlo na obrazovke môže pre niekoho predstavovať rušivý element. Je to však zaujímavá pomôcka pre rýchly prístup k funkciám a aplikáciam, ktoré sú pre vás dôležité a rozhodne sa ju oplatí aspoň vyskúšať. Buď sa ju rozhodnete používať alebo ju jednoducho odinštalujete po pár minútach. V obchode Google Play je dostupná zadarmo a neobsahuje žiadne reklamy. Stiahnuť si ju môžete kliknutím na nižšie uvedený widget.

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+