MojAndroid

Workinfield je aplikácia určená pre všetkých podnikateľov, živnostníkov alebo bežných ľudí.  Vďaka nej sa sledovanie, či už služobných alebo súkromných ciest, pomocou GPS vo vašom telefóne či tablete s Androidom stáva ľahšie ako kedykoľvek predtým. Sledovať môžete počet prejdených kilometrov alebo čas strávený pri cestovaní. Všetky dáta sú synchronizované s webovou verziou aplikácie, vďaka čomu sa správa všetkých zaznamenaných ciest stáva prehľadnejšia a jednoduchšia. Práve aplikácia Workinfield zaznamenala v tomto týždni aktualizáciu, ktorá prináša jej ďalšie vylepšenia.

Workinfield

Zoznam zmien je nasledovný:

  • Možnosť z aplikácie zdieľať cestu cez SMS, e-mail a sociálne siete
  • Zobrazenie prejdenej trasy na mape
  • Zobrazenie knihy jázd v aplikácii
  • Synchronizácia knihy jázd medzi aplikáciou a webom
  • Možnosť editácie odometrov v aplikácii a na webe

Workinfield Workinfield Workinfield

Podrobnejšiu recenziu na aplikáciu Workinfield nájdete v článku WorkInField – Mileage Tracker: Sledujte pohyb vozidiel jednoducho pomocou GPS a Androidu. Aplikácia je zadarmo dostupná na Google Play a môžete si ju stiahnuť teraz prostredníctvom nášho widgetu.

Verzia: 4.9.60
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.9.60
Aktuálna cena: Zdarma

22.3.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+