MojAndroid

Spoločnosť Sony Mobile rozširuje svoje portfólio nových Android smartfónov o cenovo dostupné riešenia. Okrem vlajkovej lode Xperia Z si tak budete môcť kúpiť aj dnes predstavenú Xperiu L, ktorá nachádza zastúpenie najmä v strednej triede zariadení. Nový model sa môže pochváliť najmä kvalitným spracovaním, pekným dizajnom s možnosťou zvoliť si 3 farebné varianty a najmä kvalitnou kamerou, ktorá sa stane hlavným predmetom záujmu.

Sony Xperia L MojAndroid

Najnovší prírastok produktového portfólia spoločnosti Sony je vybavený 4,3-palcovým displejom s rozlíšením 854 x 480 pixelov (FWVGA) s krycím sklom odolným proti poškriabaniu. O plynulý chod systému Android 4.1 Jelly Bean sa postará  dvojjadrový procesor Qualcomm Snapdragon S4 (MSM8230), taktovaný na frekvenciu 1 GHz. Vnútorná kapacita zariadenia má veľkosť 8 GB, no používateľ si ju bude môcť rozšíriť prostredníctvom microSD karty. Zákazníci so záľubou vo fotografovaní ocenia najmä prítomnosť 8 Mpix kamery s kvalitným snímačom Exmor RS a podporou HDR snímania. Batéria má kapacitu 1700 mAh a rozmery zariadenia sú 128,7 x 65 x 9,7 mm.

Kľúčové vlastnosti smartfónu Xperia L

  • 8 megapixelová kamera s rýchlym snímaním robí ostré zábery pri akomkoľvek osvetlení
  • Vychutnajte si obsah svojho smartfónu na veľkorysom 4,3” FWVGA displeji
  • One-touch funkcie s NFC, s ktorými môžete zobrazovať obsah smartfónu na svojom TV alebo zdieľať hudbu a fotky medzi viacerými zariadeniami
  • Rýchly výkon vďaka duálnemu procesoru
  • Režim na optimalizáciu výdrže batérie – Battery STAMINA Mode
  • Dostupný v bielom, červenom a čiernom farebnom prevedení

Sony Xperia L od Sony Mobile bude celosvetovo dostupná od druhého štvrťroku 2013 v čiernom, červenom a bielom prevedení. Spoločnosť zatiaľ nezverejnila informácie o predajnej cene.

Sony Xperia L MojAndroid

Zdroj: tlačová správa

18.3.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+