MojAndroid

Dnes je streda, čo znamená, že si predstavíme ďalšiu zaujímavú hru v našom pravidelnom seriáli Obedná prestávka. Venovať sa budeme veľmi pekne a jednoducho spracovanej Android hre s názvom Finger Hoola. Ako vám už možno názov napovedá, hra je založená na princípe točiacich sa kruhov (u nás väčšinou okolo pása), ktoré budete ovládať vašimi prstami. Nebude to však také jednoduché…

finger-hoola-main

Android hra Finger Hoola prináša veľmi pekne a efektne spracovaný princíp točiacich sa kruhov. Tie ovládate v závislosti od levelu jedným alebo viacerými prstami, ktorými sa pohybujete po displeji svojho zariadenia. Kruh(-y) musíte točiť v rytme práve znejúcej hudby a vždy sa ich musíte snažiť roztočiť takou rýchlosťou, aby ukazovateľ zasahoval do vyznačeného políčka na stupnici. Slovami sa princíp tejto hry vysvetľuje len ťažko, preto si radšej pozrite ukážkové video.

Ak máte radi jednoduchšie Android hry a Finger Hoola vás zaujala, môžete si ju stiahnuť pomocou nášho widgetu nižšie. Hra stojí v Google Play Store 0,89 EUR, čo je podľa nás pár drobných, ktoré za to stoja. S Finger Hoola si totižto dokážete skrátiť chvíľku nudy alebo sa zabaviť na dlhšiu dobu napríklad pri cestovaní. Ak si kúpou nie ste istí, vedzte, že ešte stále existuje 15 minútová doba na vrátenie peňazí. :-) Prajeme príjemné hranie!

Verzia: 3.3.5
Aktuálna cena: 2,99 €
Verzia: 3.3.5
Aktuálna cena: 2,99 €

6.3.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+