MojAndroid

Motorola v poslednej dobe dostala niekoľko tisícok otázok od používateľov svojich zariadení s dotazom na aktualizáciu. Nakoľko sa táto spoločnosť na túto tému často nevyjadruje, rozhodla sa problém vyriešiť globálne – vytvorili špeciálnu webstránku, kde si môže každý z používateľov overiť, kedy a či vôbec jeho Motorola zariadenie s Androidom získa aktualizáciu.

motorola-main

Pokiaľ by ste si aj vy chceli zistiť, či vaše zariadenie získa aktualizáciu a približne kedy, stačí, aby ste navštívili túto stránku. Následne je potrebné vybrať región Other Europe & Middle East, v kroku 1 zvoliť krajinu, následne obchod, kde ste svoje zariadenie kúpili a potom už len typ vášho zariadenia. Stránka vám následne ukáže, či je pre vaše zariadenie ešte plánovaná aktualizácia. Myšlienku vytvorenia takejto stránky hodnotíme veľmi pozitívne a rozhodne by si od spoločnosti Motorola mali brať príklad aj ďalší výrobcovia Android smartfónov a tabletov. Všetci totižto dobre vieme, aký je problém s neustálymi aktualizáciami a ich dátumami…

Zdroj: Motorola

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Nenašlo sa žiadne zariadenie. Skúste zmeniť vyhľadávaný výraz.
22.2.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+