MojAndroid

Vývojári Lightstorm3D uviedli na Google Play novú hru s názvom Gene Effect. Tá je známa najmä vďaka konkurenčnej platforme iOS, kde je hra dostupná už nejakú dobu. Novinka prináša akčnú adventúru z futuristického prostredia planéty Kratoss. Ľudstvo vďaka mimozemským technológiám nájdených v rudnom dole na Marse, môžu totiž v neďalekej budúcnosti ťažiť zdroje z iných planét.

Jedného dňa sa na planéte Kratoss stratí jedno z ťažobných vozidiel a vašou úlohou ho bude zachrániť. Čo sa však na začiatku javí ako jednoduchá záchranná misia, sa neskôr premení na bádanie po tajomstve, ktoré ohrozuje existenciu ľudstva. Vašou úlohou bude v hre skúmať staroveké bane, zhromažďovať zdroje a bojovať proti nepriateľským zariadeniam či iným príšerám. V hre sa nachádzajú aj hlavolamy, ktorých vyriešením získate prístup k tajným komnatám s relikviami, artefaktami a inými bonusmi. Pomocou nich si môžete vylepšiť aj svoju loď.

 

Hra ponúka 21 rôznych misií, tri úrovne obtiažnosti, náhodne generované levely, pútavú grafiku vrátane originálneho soundtracku a ďalšie. Novinku Gene Effect nájdete na Google Play, kde si ju môžete zakúpiť za 2,49€.

Verzia: N/A
Aktuálna cena: 4,19 €
Verzia: N/A
Aktuálna cena: 4,19 €

16.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+