MojAndroid

Facebook možno už čoskoro predstaví nový Facebook smartfón. Spoločnosť totižto začala s rozposielaním pozvánok na tlačovú konferenciu, ktorá sa koná 15. januára o 22:00 pacifického času – to znamená 16. januára o 7:00 nášho času. Facebook však na svojej pozvánke okrem nápisu “Príďte sa pozrieť, čo tvoríme”, neuvádza žiadne podrobnosti a tak sa môžeme len domnievať o čom tlačová konferencia skutočne bude.

Z predchádzajúcich dohadov máme niekoľko možností, o ktorých by mohol Facebook hovoriť. Okrem predstavenia nových služieb sociálnej siete, by sa mohol vyjadriť aj k nedávnym zmenám v podmienkach požívania Instagramu. Zaujímavejšou a pravdepodobne aj viac lákavou možnosťou je to, že spoločnosť by mohla predstaviť nový Facebook smartfón, o ktorom sa nepotvrdené informácie vrátane výsledku benchmarku v NenaMark 2 objavili už v novembri. Išlo o zariadenie s kódovým označením OPERA_UL od spoločnosti HTC, ktorého názov sa nedávno nachádzal aj v uniknutom zozname pripravovaných zariadení tejto spoločnosti. Na to, čo Facebook skutočne predstaví si však budeme musieť počkať do 15. januára.

Zdroj: androidauthority

10.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+