MojAndroid

Teleporter je nová logická hra od českého vývojára Jana Laša, v ktorej musíte zachrániť malých mimozemšťanov a dostať ich domov. Tí sa po havárii na zemskom orbite dostali do všetkých kútov Zeme, kde ich vedci skúmajú v laboratóriách.

V hre vystupujete v roli zeleného mimozemšťana, ktorý má za úlohu pozbierať všetky bábätká mimozemšťanov  a dostať ich naspäť do vesmírnej lode. V Teleporteri sa pohybujete pomocou joysticku, ktorý vám umožní pohyb do strán alebo vykonávať malé skoky. Dôležitú úlohu tu zohrávajú aj teleporty, pomocou ktorých sa premiestnite na miesta, kde by ste sa inak nedostali. Modrá brána teleportu je vstupom, ktorý vás prenesie na miesto, kde ste umiestnili červenú bránu. Brány teleportu môžete pritom umiestňovať len na vyhradené miesta a ich pozíciu môžete počas hry meniť. V hre okrem toho nájdete aj rôzne prepínače, výťahy, trampolíny alebo nebezpečnú vodu. Hracie pole je možné v prípade potreby oddialiť alebo priblížiť pomocou gesta pinch-to-zoom.

 

 

Hra nie je o rýchlosti a na splnenie svojej úlohy máte toľko času, koľko len potrebujete. K dispozícii je 50 levelov, ktorých obtiažnosť sa postupne zvyšuje, takže čím ďalej sa dostatnete, tým viac si budete musieť potrápiť svoje mozgové závity. Hra určite stojí aspoň za vyskúšanie, takže ak vás aspoň trochu zaujala, môžete si ju stiahnuť priamo z Google Play. K dispozícii je free verzia s 30 levelmi a reklamami, alebo platená, ktorá ponúka všetky levely a je bez reklám.

Verzia: 1.08
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.08
Aktuálna cena: Zdarma

18.12.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+