MojAndroid

MôjAndroid.sk vám prináša desiatku najsťahovanejších bezplatných Android aplikácií za 47. týždeň tohto roka.

 Pixlr Express

Zábavná a zadarmo dostupná aplikácia na úpravu fotografií, ktorá ponúka veľké množstvo funkcií, efektov a nástrojov. Využiť môžete viac ako 600 fotografických efektov a k dispozícii sú aj nástroje pre vybielenie zubov, odstránenie červených očí alebo napríklad nastavenie kontrastu, jasu či farebnosti fotografií.

 

Verzia: 3.2.8
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.2.8
Aktuálna cena: Zdarma

Eye In Sky Weather

Aplikácia pre predpoveď počasia so štýlovým a jednoduchým používateľským prostredím. Na plochu si môžete umiestniť widgety v štyroch veľkostiach, vďaka ktorým budete vždy vedieť ako sa máte obliecť.

 

Verzia: 4.5
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.5
Aktuálna cena: Zdarma

 Ingress

Pridajte sa na stranu odporu alebo osvietených. Zatiaľ čo jedna skupina sa obrátila proti záhadnej “sile”, tak druhá ju využíva vo svoj prospech. Hlavnou úlohou v hre bude skúmanie reálneho sveta pomocou vášho smartfónu a aplikácie Ingress. Svet okolo vás snímaný kamerou vášho zariadenia, bude doplnený o rozšírenú realitu, v ktorej bude vašou úlohou hľadať zdroje záhadnej energie – tá ma silu meniť myseľ ľudí. Vo vonkajšom svete tak budete môcť získavať objekty, ktoré vám pomôžu pri pátraní po energii alebo umiestniť technické zariadenia pre získanie daného územia. V hre budete kooperovať s ostatnými hráčmi po celom svete. Ak ste ešte neobdržali pozvánku, môžete ju získať tu => ingress.com

 

Verzia: 1.131.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.131.0
Aktuálna cena: Zdarma

 Anger of Stick 2

Neznámy nepriatelia napadli mesto a úlohou hrdinu Sticka bude bojovať proti nim. Využiť môže k tomu rozsiahly arzenál zbraní, ako aj helikoptéru a robotov. Hra ponúka tri rôzne herné módy.

 

Verzia: 1.1.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1.2
Aktuálna cena: Zdarma

 Banjo

Aplikácia banjo združuje informácie o vašich priateľoch zo sociálnych sietí, vďaka čomu máte vždy aktuálne informácie o tom, čo sa deje vo vašom okolí. Môžete zistiť či je niekto z vašich priateľov nablízku a tiež vyhľadať zaujímavé miesta vo vašom okolí alebo vo svete.

 

Verzia: 4.6.2.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.6.2.0
Aktuálna cena: Zdarma

 Zombie Evil

Prestrieľajte sa hordou zombíkov a zachráňte svet od šialeného doktora zla. V boji proti chodiacim mŕtvolám vám neostáva nič iné, ako sa spoliehať na svoje zbrane a muníciu. Hra ponúka bohatý arzenál zbraní, rôzne vylepšenia, 3 mapy, 21 klasických scén, 21 druhov zombíkov a 126 levelov.

 

Verzia: 1.20
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.20
Aktuálna cena: Zdarma

 Apollo

Oficiálny prehrávač populárnej ROM CyanogenMod, ktorý by sme mohli opísať niekoľkými slovami: Jednoduchý, prehľadný, perfektne nastaviteľný a intuitívny. Okrem základných funkcií ponúka tento prehrávač naozaj zaujímavý balík možností a vlastností, ktoré rozhodne stojí aspoň za vyskúšanie. Spomenúť môžme prehrávanie bez prestávok medzi skladbami, podporu textov skladieb, ovládanie gestami a ďalšie. (Apollo: Prehrávač hudby z populárnej ROM CyanogenMod oficiálne dostupný už aj na Google Play)

 

 Romantic Love Ringtone

Pre všetkých zaľúbencov tu je aplikácia s názvom Romantic Love Ringtone, ktorá prináša 20 zaľúbených zvonení.

 Beautiful Clock Widgets

Medzi najsťahovanejšími aplikáciami tohto týždňa sa objavili aj pekné hodinové widgety, ktorými si teraz môžete skrášliť plochu vášho Androidu. Na výber tu nájdete viac ako 45 tém, rôzne veľkosti widgetov a možnosť zmeniť jednotlivé prvky hodín podľa seba. (Beautiful Clock Widgets – vymeňte fádne hodiny za pestré widgety).

Verzia: 2.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.0
Aktuálna cena: Zdarma

 Dryad(Go Launcher Super Theme)

Nová téma pre Go Launcher, ktorá zaujme vizuálnymi efektami, krásnymi ikonami aplikácií, pozadím a používateľským prostredím pre zoznam aplikácií.

 

24.11.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+