MojAndroid

Dnes si v našom seriáli o Android hrách predstavíme hru JetPack Joyride. Ide o pekne spracovanú platformovku, ktorá bola najprv dostupná ako platená a neskôr sa vývojári rozhodli, že túto hru sprístupnia pre všetkých ako bezplatnú. O čo v tejto hre ide a čo všetko vám ponúka, si môžete prečítať v článku nižšie.

Join Barry sa vlámal do tajného laboratória, kde sa testujú jetpacky, tak si povedal, že si ich otestuje aj na vlastnej koži. Ako si tak lieta po chodbách tajného laboratória, tak zbiera rôzne veci, ako napríklad mince, za ktoré si neskôr môžete kúpiť iné oblečenie alebo dokonca aj nový jetpack. Pri lietaní si však musíte dávať pozor, aby ste sa nestali obeťou zákerných zamestnancov laboratória alebo laserov, ktoré na vás čakajú na každom rohu.

  

  

Ovládanie hry je veľmi jednoduché a intuitívne. Stačí, aby ste sa dotkli displeja na ľubovoľnom mieste a jetpack začne fungovať, ak potrebujete klesať, tak displej jednoducho pustite. Popri zbieraní mincí môžete natrafiť aj na rôzne bonusové veci, ktoré vás premenia napríklad na bežiaceho hrdinu, ktorý dokáže preraziť cez zamestnancov laboratória aj cez prekážky, ktoré na trati postretne. Hra má perfektne spracovanú grafiku, poteší množstvom farieb a celkovo spracovaním zaujme každú vekovú kategóriu. Ak sa vám hra zapáčila, môžete si ju stiahnuť pomocou nášho widgetu nižšie. Je bezplatná pre všetkých, ktorí vlastnia podporované zariadenie.

Verzia: 1.10.3.480520
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.10.3.480520
Aktuálna cena: Zdarma

5.10.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+