MojAndroid

aktualizácia 12.5.2012: pridali sme nové video a fotografie – 4.časť: testovanie držiaka na bicykli (VIDEO)

Spoločnosť Breffo ponúka na trhu jeden z najštýlovejších držiakov pre smartfóny aj tablety, aké ste kedy mohli vidieť. Flexibilný “pavúk” s ôsmimi 4-článkovými nohami sa dokáže o váš smartfón či tablet postarať v každej situácii! SpiderPodium je stojan a držiak, ktorý vďaka svojim nohám a možnostiam poskladania a uchopenia vášho smartfónu vyráža dych nejdenému fanúšikovi modernej techniky. A my sme pre vás vďaka partnerskému e-shopu Sunnysoft.sk držiak pre smartfón aj tablet otestovali. Nižšie si môžete prečítať, ako na nás Breffo SpiderPodium zapôsobilo.

Graf ceny produktu Breffo Spiderpodium poskytuje server Heureka.sk

Breffo Spiderpodium môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

držiak Spiderpodium pre tablety a smartfóny

drziak Spiderpodium pre tablety a smartfóny

Breffo SpiderPodium je stojan s výborným nápadom a spracovaním. Možnosť vytvorenia vlastnej pozície pre smartfón či tablet oceníte v každej situácii, hlavne v takej, ktorá si vyžaduje špeciálny stojan so špeciálnym tvarovaním. Práve spracovanie stojanu z neho robí výnimočný kúsok vo svojej kategórii. Telo pavúka tvorí pevný kúsok kovu v tvare písmena “O”, ktorý je, ako aj samotné nohy, pogumovaný kvalitnou soft-touch gumou. Otvor v strede je určený pre vloženie nabíjačky alebo napríklad užšieho 3,5 mm jacku pre slúchadlá. Z tela vystupuje už spomínaných 8 nôh, ktoré sú rozdelené na 4 články, ktoré môžete ohýbať ktorýmkoľvek smerom. Pri tvarovaní tohoto stojanu sa fantázii medze nekladú, preto si môžete vďaka flexibilite vytvoriť naozaj nekonečne veľa polôh pre vaše zariadenie. Jadro nôh je tvorené kvalitným kovom, ktorý dokáže rýchlo meniť svoj tvar a pritom ho pevne držať, preto sa nemusíte báť, že by vám dobre upevnený telefón či tablet pri miernom zatrasení stojanom spadol. SpiderPodium toho zvládne naozaj dosť. Soft-touch guma, ktorú nájdete na celom povrchu SpiderPodia zaručuje jeho “priľnavosť” ku všetkým povrchom a aj vďaka tomu, že sa tento stojan nešmýka, je vhodný do každého prostredia a na použitie s akýmkoľvek povrchom.

Okrem smartfónu alebo tabletu si môžete do SpiderPodia uchytiť aj fotoaparát, ktorý potom môžete umiestniť napríklad na lavičku v parku a odtiaľ vyfotografovať skupinovú fotografiu bez toho, aby niekto musel pri fotoaparáte stáť. Takisto si v tomto stojane môžete uchytiť baterku, ktorú si môžete položiť do trávy ku letnému táboráku alebo do stanu, aby ste si mohli posvietiť a pritom využívať obe ruky na ďalšiu činnosť. Okrem množstva spôsobov uchytenia rôznych vecí a zariadení je tento stojan aj veľmi ľahko prenosný a pokojne ho môžete nosiť aj vo väčšom vrecku na bunde alebo v bočnej sieťke na batohu. Vďaka jeho povrchu sa navyše nemusíte báť poškodenia vonkajšími činiteľmi, gumený povrch môžete po zaprášení jednoducho umyť a vysušiť. Nečakajte však, že bez ujmy vydrží stretnutie s drsným povrchom pevného predmetu.

Po týždni používania tohoto stojanu musíme zhodnotiť, že ide o veľmi kvalitne a nápadito spracované príslušenstvo. Počas týždňa sme stojan pretvárali do desiatok polôh a vždy si zachoval svoju tuhosť a stabilitu, ani raz nás nesklamal.  Najviac na tomto stojane oceňujeme jeho pevnosť a možnosť vytvoriť si vlastnú polohu pre umiestnenie nášho smartfónu či tabletu. Pre vás, čitateľov portálu MôjAndroid.sk, sme sa rozhodli spraviť krátky návod s 10 polohami SpiderPodia, ktoré by ste mohli využiť na uchopenie a prácu s vašim smartfónom či talbetom. Na ďalšej strane nájdete 10-tku polôh, ktoré sme používali so SpiderPodiom počas celého týždňa s krátkym popisom, kde by ste tieto polohy mohli najlepšie a najefektívnejšie využiť.

Tento článok je rozdelený na viacero častí:

  1. časť: recenzia stojanu Breffo SpiderPodium
  2. časť: TIP: návod na 10 polôh stojanu
  3. časť: 1 bonusový TIP + VIDEO a fotogaléria
  4. časť: testovanie držiaka na bicykli (VIDEO)


12.5.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+