MojAndroid

Minulý týždeň predstavený sociálny launcher Facebook Home je už dostupný aj na Google Play. Facebook sprístupnil svoju najnovšiu aplikáciu, ktorá využíva funkcie natívnej aplikácie tejto sociálnej siete a Messengera, pre vybrané modely smartfónov. Na zozname kompatibilných zariadení sa nachádza napríklad Samsung Galaxy Note II, Galaxy S III, Galaxy S4, HTC One, One X alebo X+. Facebook Home je k dispozícii zadarmo a spolu s ním si môžete stiahnuť aj novú verziu Messengera, ktorý podporuje funkciu Chat Heads – Chat Heads z Facebook Home sú dostupné vo Facebook Messengeri

facebook home

Nový launcher si od používateľov vyslúžil zatiaľ nie veľmi dobré hodnotenia a na Google Play nezískal ani nie tri hviezdičky. Napriek tomu si myslíme, že nový launcher od Facebooku stojí aspoň za vyskúšanie. Pri našom testovaní, ešte nedávno publikovanej beta verzie, sa veľmi neosvedčil a takmer ihneď sme sa vrátili ku klasickému prostrediu natívneho Androidu. Nižšie nájdete odkaz na inštaláciu z Google Play, ako aj odkazy na stiahnutie inštalačného APK súboru finálnej verzie. Táto ale funguje len s kompatibilnými zariadeniami. Viac o Facebook Home sa dočítate tu => Facebook oficiálne predstavil “Facebook Home”.

APK na stiahnutie:

Zdroj: androidpolice

12.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+