MojAndroid

Facebook dnes ráno uvoľnil aktualizáciu pre Facebook Messenger. Tá priniesla očakávaný chat z launchera Facebook Home, známy aj pod názvom Chat Heads. Ide o notifikácie, ktoré sa vám zobrazia v popredí domácej obrazovky a stačí, aby ste na ne raz klikli a môžete odpovedať na danú správu.

facebook-1

Okrem odpovedania môžete s notifikáciami narábať aj inak. Dlhším podržaním a následným pohybom prstu ich môžete presunúť na ľubovoľné miesto na domácej obrazovke, pohybom dole notifikácie odstránite. Malou aktualizáciou prešla aj samotná aplikácia Facebook. Indikuje to prípravu na príchod nového launchera Facebook Home, ktorý by sa na Google Play mal objaviť každým dňom. Facebook Home uvidíme ako predinštalovaný v pripravovanom smartfóne HTC First.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

12.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+