Zabudnite na sériu P70. Huawei pripravuje niečo iné

Huawei P60 Pro

Séria smartfónov s písmenom P v názve patrí pri Huawei každoročne medzi najočakávanejšie. Prináša špičkové fotoaparáty zabalené v elegantnom dizajne. Tento rok sme sa pripravili na rad P70, o ktorom sa neoficiálne špekuluje už dlhší čas. No príde k jednej zmene.

Mohlo by vás zaujímať:

Huawei P sa mení na Pura | Zdroj: Huawei

Huawei na sociálnej sieti Weibo oznámi, že séria P sa mení na Pura. Písmeno “P” tak v názve ostáva. Rad Huawei Pura 70 prinesie všetko, na čo sme od zvyknutí. Eleganciu, výkon aj kvalitné fotoaparáty.

Nie je zatiaľ isté, či výrobca pristúpi k rovnakému novému označovaniu aj pri globálnych modeloch. Na čínskom trhu sa ale budú predávať smartfóny radu Pura 70, nie P70. Na Weibo zverejnil Huawei niekoľko videí, ktoré lákajú na pripravované novinky. Video sprevádza trojuholníkový prvok, ktorý sa podobá na ostrovček s fotoaparátmi, ktorý sme mohli vidieť na uniknutých fotografiách.

Huawei Pura 70 na uniknutej fotografii | Zdroj: gizchina.com

Nič konkrétne v nich o hardvérovej výbave síce neprezradili, ale s istotou sa môžeme tešiť na špičkové fotoaparáty. Možno sa časom podelí aj o dôležité parametre. A konečne oznámi aj dátum uvedenia. Budeme vás informovať.

Náš tip
Recenzia vlajkovej lode, problémy so Samsungami či užitočný návod | Prehľad týždňa
Disqus Comments Loading...