Poznáme dátum a miesto otvorenia Xiaomi obchodu na Slovensku

O príchode čínskeho giganta Xiaomi na slovenský trh sa špekuluje už veľmi dlho. V júli sa objavila oficiálna informácia potvrdzujúca expanziu spoločnosti do ďalších európskych krajín, medzi ktorými nechýbalo ani Slovensko. Teraz portál Živé.sk prináša informáciu o tom, kedy a kde bude obchod otvorený.

Náš tip
Xiaomi lámalo rekordy. V septembri predali až 10 miliónov smartfónov

Nie len telefóny

Stať by sa tak malo 30. novembra v nákupnom centre Bory Mall v Bratislave. Informovala o tom spoločnosť IRDistribution – oficiálny distribútor zariadení značky Xiaomi pre slovenský trh. Ďalej sme sa dozvedeli, že obchod by mal byť v znamení konceptu Mi Home Store, a teda sa tu nebudú predávať iba smartfóny, ale aj mnohé ďalšie zariadenia z extrémne širokého portfólia čínskej spoločnosti.

V kamennom obchode Xiaomi snáď nájdeme aj dostupný model Xiaomi Mi A1 s čistým Androidom.

Zmení kamenná predajňa váš postoj ku kúpe zariadenia Xiaomi?

Podľa aktuálne dostupných informácií pôjde Xiaomi otvorí u nás zatiaľ iba tento jeden obchod. Aktuálne čakáme na vyjadrenie spoločnosti IRDistribution k tejto téme. O akýchkoľvek novinkách vás budeme priebežne informovať. Zatiaľ môžete hlasovať v našej ankete, kde nám môžete dať vedieť, ako by sa zmenil váš postoj ku kúpe zariadenia Xiaomi ak by na Slovensku bol otvorený oficiálny kamenný obchod.

 Loading ...

Zdroj: Živé.sk, titulka: BGR.com

Disqus Comments Loading...