Xiaomi Mi 8 dostáva aktualizáciu na Android Pie a MIUI 10.1.1

Redakcia

Niekoľkomesačné testovanie najnovšieho Androidu Pie pre smartfón Xiaomi Mi 8 je na konci. Výrobca začína uvoľňovať finálnu aktualizáciu, ktorá je určená pre zariadenia s globálnou ROM. A aktualizáciou samotného operačného systému prichádza aj aktualizácia nadstavby MIUI na verziu 10.1.1.

Xiaomi Mi 8 je vlajkovou loďou pre rok 2018, ktorá ponúka nekompromisnú výbavu na čele s výkonným procesorom Snapdragon 845 a až 8 GB RAM. Na trh sa smartfón dostal v máji roka 2018 a pôvodne obsahoval operačný systém Android vo verzii 8.1 Oreo s používateľskou nadstavbou MIUI 9.5.

 Loading ...

Aktualizácia bude uvoľňovaná postupne

Aktualizácia sa bude šíriť pomocou OTA postupne, takže ak ju vaše zariadenie ešte neponúklo, nezúfajte. V najbližšej dobe by určite mala prísť. Prípadne ju môžete vyhľadať ručne v nastaveniach. Odporúčame mať dostatočne nabitú batériu a Wi-Fi pripojenie, pokiaľ nemáte dostatočne veľký dátový balík u svojho operátora.

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...