Xiaomi Haylou LS04 sú inteligentné hodinky s výdržou až 30 dní

Spoločnosť Xiaomi je už dobre známa rôznymi podarenými modelmi, či už smartfónov, hodiniek alebo domácich spotrebičov. Len niekoľko dní dozadu boli jej podznačkou Youpin predstavené hodinky Xiaomi Haylou LS04. Tie by mali zaujať robustným dizajnom, dlhou výdržou batérie, množstvom funkcií a prekvapivo nízkou cenou.

Hodinkám od Xiaomi sa ušiel pekný displej a odolné telo

Prvá vec, ktorú si na inteligentných hodinkách všimne asi každý, je displej. Ten bude mať rozlíšenie 240 x 240 pixelov a uhlopriečku 1,28 palca. Displej bude disponovať vysokou škálou jasu, čo znamená že bude dobre viditeľný aj na priamom slnku.

Kovové telo zaručí vysokú odolnosť a minimalizuje známky používania na tele hodiniek. Hodinky budú disponovať certifikátom IP68, čo z nich robí úplne prachotesné a vodotesné zariadenie vhodné na všetky športy do akýchkoľvek podmienok.

Silikónový remienok zaručí pohodlné nosenie a nebude dráždiť zápästie ani pri dlhodobom nosení. Batéria v hodinkách by mala dosahovať výdrž až okolo 30 dní, čo je v porovnaní s predchodcom výrazné zlepšenie.

Množstvo funkcií a prijateľná cena

V hodinkách nájdete dokopy 12 športových funkcií, čo je podstatne viac ako u predchodcu. Samozrejmosťou je aj snímač tepovej frekvencie, ktorý bude podľa informácií na portáli xiaomitoday.com získavať hodnoty počas celého dňa. Cena nových hodiniek Xiaomi Haylou LS04 sa bude pohybovať niekde okolo 179 čínsky jüanov, čo je v prepočte necelých 23 eur. 

Náš tip
MIUI 12: Poslednú beta verziu si môžete stiahnuť na modely z radu Xiaomi Mi 9 / Mi 9T

 

Disqus Comments Loading...