Sony predstavilo nové TWS slúchadlá Sony WF-C700N

Zdroj: GSMArena.com

Japonská spoločnosť Sony je na trhu bluetooth slúchadiel veľmi aktívna a pravidelne vydáva nové modely. Najnovší prírastok v podobe TWS slúchadiel Sony WF-C700N podľa portálu GSMArena bude lákať na kompaktné rozmery nabíjacieho puzdra a podporu špičkových technológií.

Kompaktné rozmery a podpora aktívneho potlačenia hluku

Tvar slúchadiel Sony WF-C700N by mal zodpovedať ľudskému uchu, s ergonomickým dizajnom na stabilnejšie usadenie. Ich hmotnosť je 4,6 gramov a ovládaniu slúžia fyzické tlačidlá. Nabíjacie puzdro valcovitého tvaru je zase kompaktné a jednoducho sa prenáša vo vrecku, takže si slúchadlá môžete vziať kamkoľvek so sebou. Puzdro má geometricky vzorovanú textúru, takže na okolie pôsobí prémiovým dojmom.

Balenie slúchadiel | Zdroj: GSMArena.com

O zvukový výstup sa starajú 5-milimetrové meniče, čo nie je síce veľa, ale v spojení so špičkovými technológiami by mali slúchadlá poskytnúť kvalitný zvuk. Okrem technológie DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) a 360 Reality Audio na vylepšenie zvuku je k dispozícii obľúbená funkcia aktívneho potlačenia hluku (ANC). Ruka v ruke je tu s ňou aj technológia Ambient Sound, ktorá  zase inteligentne sprístupňuje zvuky z okolia.

Celkovou výdržou už dnes slúchadlá Sony WF-C700N neoslnia

Nechýba ani podpora funkcie Multipoint, ktorá umožňuje slúchadlá spárovať s dvomi zariadeniami cez Bluetooth 5.2 súčasne. Samozrejmosťou je podpora SBC a AAC kódekov. Rozpaky môže vyvolávať výdrž zariadenia. Samotné slúchadlá ponúknu výdrž 7,5 hodiny na jedno nabitie s aktívnym potlačením hluku (ANC), čo je výborná hodnota. Bohužiaľ nabíjacie púzdro dodá len ďalších 7,5 hodiny, takže celková výdrž je iba 15 hodín.

Čierna farba | Zdroj: GSMArena.com
Biela farba | Zdroj: GSMArena.com
Levanduľová farba | Zdroj: GSMArena.com
Šalviová zelená farba | Zdroj: GSMArena.com

Pri deaktivovanej funkcii aktívneho potlačenia hluku (ANC) sa dostanete na 10 hodín nepretržitého počúvania hudby a ďalších 10 hodín s nabíjacím puzdrom. Celkovo tak ide o 20 hodín počúvania hudby.. TWS slúchadlá Sony WF-C700N budú v predaji od apríla v čiernej, bielej, levanduľovej a šalviovo zelenej farbe za cenu približne 119 eur.

Náš tip
Motorola moto g power 5G oficiálne: 120 Hz displej, 5G a dlhá výdrž batérie
Disqus Comments Loading...