Anker predstavil nové TWS slúchadla Soundcore Liberty 3 Pro

GSMArena.com

Spoločnosť Anker uvádza na trh nové TWS slúchadla Soundcore Liberty 3 Pro, ktoré prinášajú oproti predošlej generácii viacero vylepšení. Informáciu priniesol portál GSMArena.

Výrobca podstatne vylepšil zvuk a priniesol pokročilejší režim ANC

Najväčším vylepšením je režim potlačenia hluku ANC (Active Noise Cancellation). Tá využíva 6 mikrofónov a funkciu HearID, ktorá podľa tlaku v uchu presne nastaví profil ANC pre konkrétneho používateľa. Súčasťou ANC je aj transparentný režim s troma módmi – plným, zosilňujúcim len ľudské hlasy alebo tretím, ktorý kombinuje zosilňovanie ľudských hlasov a zoslabovanie zvukov prostredia.

Foto: GSMArena.com
Foto: GSMArena.com

Slúchadla podporujú aj viacbodovú konektivitu a AI funkciu pre odhlučnenie šumu pri telefónnych hovoroch. Pre čistý zvuk je prítomná podpora  LDAC kódeku a certifikácia Hi-Res Audio Wireless. Anker tiež aktualizoval vlastnú konštrukciu slúchadiel Astria Coaxial Acoustic Architecture (ACAA) na verziu 2.0. Vďaka tomu ponúknu silnejšie basy, vylepšené stredy a výšky, ako aj rozšírenie zvukovej scény.

Nechýba ani vodeodolnosť alebo bezdrôtové nabíjanie

Prítomný je aj ekvalizér cez aplikáciu Soundcore vo vašom smartfóne. V nej si tiež môžete aktivovať funkciu 3D Surround Sound a nastaviť dotykové tlačidlá na slúchadlách, ktorými ovládate hudbu a prijímate hovory. V aplikácii je tiež možné nastaviť vlastný profil v spomínanej funkcii HearID pre režim potlačenia hluku.

Foto: GSMArena.com

Telo slúchadiel má nový dizajn pre pohodlnejšie držanie v ušiach a certifikáciu vodeodolnosti IPX4 proti dažďu. Slúchadla vydržia prehrávať hudbu na jedno nabitie až 8 hodín a nabíjacie puzdro predlží výdrž na celkovo 32 hodín. Po 15 minútach nabíjania získa používateľ 3 hodiny prehrávania. Puzdro sa dá nabíjať USB-C káblom a aj bezdrôtovo. Soundcore Liberty 3 Pro sa budú v Európe predávať za cenu 140 eur.

Náš tip
Chybná aktualizácia na Android 12 znefunkčnila niektoré modely zo série Xiaomi Mi 11
Disqus Comments Loading...