Samsung víkend: modely Galaxy A so zľavou 30% a akcia 1+1

V apríli Samsung odštartoval víkendové akcie “Samsung víkend”, počas ktorých prinášal vždy množstvo atraktívnych zliav a bonusov. S príchodom nového mesiaca sa rozhodol akciu predĺžiť, a tak sa počas každého májového víkendu môžete tešiť na novú akciovú ponuku.

Akcia Samsung 1+1

Väčšinou ide buď o priamu zľavu na vybrané zariadenia alebo rôzne kombinácie, ako je napríklad aj aktuálna akcia 1+1. Záujemcovia v rámci nej môžu pri kúpe jedného produktu získajú druhý za zvýhodnenú cenu – so zľavou 50%.

Ponuka produktov, ako aj kombinácie zliav sa budú každý víkend meniť, preto by záujemcovia o nové zariadenia mali sledovať stránku akcie Samsung víkend, na ktorej si produkty môžu hneď aj zakúpiť.

Bohatá ponuka na tento víkend

Tento víkend môžete získať napríklad modely celej série Galaxy A (A10, A20, A50, A51, A71) s priamou zľavou 30, prípadne môžete stiahnuť po tablete Galaxy Tab A a získať 60% zľavu na Galaxy Note10 Lite. V predaji je aj smartfón Samsung Galaxy M21 za akčnú cenu 239€.

Navyše do veľkej akcie 1+1 sú zaradené aj nositeľné zariadenia. To znamená, že pri nákupe jedného z akciových wearables produktov, získate 50 % zľavu na druhý, lacnejší produkt rovnakej kategórie. Vďaka tomu si napríklad môžete kúpiť hodinky Galaxy Watch Active2 44mm a doplniť ich modelom Galaxy Watch Active2 40mm za 50% cenu pre svoju partnerku.

Vždy cez víkend, vrátane nedele

Aktuálny Samsung víkend prebieha od 15. do 17. 5. 2020 alebo do vypredania zásob. Všetky potrebné informácie, vrátane podmienok a kompletnej ponuky nájdete na oficiálnej stránke Samsung víkend.

 

Disqus Comments Loading...