Samsung S-Cloud predstavený spolu s Galaxy SIII 3.mája?

Mnohí výrobcovia smartfónov stavili na cloudové služby a pokiaľ niektorí uzavreli partnerstvá (Dropbox a HTC), iní sa snažia osloviť svojich konzumentov vlastnými clodovými službami (Asus, Apple). Najnovšie informácie hovoria, že k tým, čo vybudujú vlastné cloudové úložisko, bude patriť aj spoločnosť Samsung.

Ako sme už informovali, 3. mája by samal objaviť dlho očakávaný model smartfónu spoločnosti Samsung – Galaxy S 3 – na tlačovej konferencii v Londýne. Podľa kórejskej stránky Business Maeil, Samsung možno predstaví aj svoj S-Cloud.

Podľa menovanej stránky by služba S-Cloud nemala mať žiadne obmedzenia, podobne ako je to pri clodových službách spoločnosti Apple. Úložisko by malo byť dostupné pre všetky zariadenia, vrátane  tabletov, notebookov, televízorov a smartfónov spoločnosti Samsung.

Samsung spolupracuje na cloude s Microsoftom a vytvoria spoločne celú infraštruktúru S-Cloud. Celá služba by mala byť zadarmo, o doplnkových službách ktoré by boli platené zatiaľ nie sú informácie.

Služba S-Clod by urobila zo Samsungu Galaxy S 3 naozaj atraktívne zariadenie. Na všetky oficiálne správy si však budeme musieť počkať do 3. mája.

Zdroj:  The Verge

Disqus Comments Loading...