Samsung posiela januárovú opravnú aktualizáciu na väčšinu svojich high-endov

Spoločnosť Samsung oznámila, že bude každý mesiac posielať opravné aktualizácie systému. Svoj sľub dodržala, a tak väčšina high-end smartfónov obdrží januárový bezpečnostný update. Nie je však úplne jasné, ktoré zariadenia dostanú aktualizáciu. Hovorí sa o tom, že by malo ísť o Samsung Galaxy S5, S6, Note 4, Note 5, Tab S a Tab S2, no je možné, že aktualizácia zavíta aj na “A-čkovú” radu a niektoré mid-endy.

Januárový bezpečnostný update obsahuje opravu chýb, ktoré Google opravil vo vlastnej januárovej aktualizácii Nexus zariadení. Samsung však pridal aj opravu bug-ov, ktoré sa nachádzajú napríklad v Samsungu Galaxy S6. Opäť však nevieme žiadne detaily o tom, ktoré chyby boli opravené. Notifikácia by sa vo vašom zariadení mala automaticky objaviť v notifikačnej lište, prípadne si ju môžete skontrolovať manuálne v nastaveniach zariadenia, sekcia Informácie o zariadení, položka Aktualizácia systému. 

Zdroj: AndroidAuthority

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...