Samsung Galaxy Tab S3 predstavený! Poznáme vzhľad aj špecifikácie│MWC 2017

Juhokórejská spoločnosť Samsung na svojej večernej tlačovej konferencii už podľa očakávaní nepredstavila vlajkovú loď Galaxy S8 či S8 Plus. Čo však poznáme je nový tablet v portfóliu. Ide konkrétne o nový Samsung Galaxy Tab S3 a jeho špecifikácie sú rozhodne zaujímavé.

Náš tip
Samsung vraj začne predávať Galaxy S8 a Galaxy S8 Plus už 21. apríla

Samsung Galaxy Tab S3 prináša 9,7″ AMOLED displej s rozlíšením 2048 x 1536 pixelov. Tablet je tiež skutočne tenký, jeho rozmery činia 237.3 x 169.0 x 6mm. Vo výbave sa ďalej nachádza procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB RAM či 32 GB úložného priestoru pre vaše aplikácie a dáta. Poteší tiež podpora microSD kariet do kapacity 256 GB. Na zadnej strane je k dispozícii 13 MPix fotoaparát s automatickým zaostrovaním či bleskom a dopĺňa ho predná 5 MPix selfie kamera.

Tablet ponúka tiež batériu s kapacitou 6000 mAh a podporu Quick Charge. Z konektivity je k dispozícii Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, LTE Cat6 (300 Mbps) či USB typu C. Samsung Galaxy Tab S3 beží na Androide 7.0 Nougat s nadstavbou TouchWiz od Samsungu a očakávaná cena sa odhaduje na približne 500-550 dolárov.

„V Samsungu sa neustále snažíme posúvať hranice možností našich mobilných zariadení a zákazníkom ponúkať produkty tej najvyššej kvality, ktoré napĺňajú ich potreby a očakávania,“ povedal DJ Koh, prezident divízie mobilných komunikácií spoločnosti Samsung Electronics. „Nové modely tabletov sú vybavené tou najmodernejšou technológiou, ktorá užívateľom umožňuje všestranné využitie doma, v kancelárii aj na cestách.“

Čo na tento tablet hovoríte vy? Presvedčí vás, aby ste si kúpili Android zariadenie tejto veľkosti? :-)

Za pozvanie na MWC 2017 ďakujeme spoločnosti Lenovo! #VsadeOnline sme vďaka Orange-u

Zdroj: androidauthority, TS

Disqus Comments Loading...