Samsung Galaxy S6 a S6 Edge na fotografiách s Androidom 6.0 Marshmallow

Minulý týždeň nás Samsung mierne prekvapil so svojou informáciou, keď oznámil, že už testuje beta verziu najnovšieho Androidu vo verzii 6.0 Marshmallow na modeloch Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge. Dnes sa pritom zdá, že kompletné prostredie samotného systému bolo odhalené na uniknutých screenshotoch.

Android 6.0 prináša pomerne veľké zmeny používateľského rozhrania. Jednou z najvýznamnejších bude nepochybne fakt, že stavový riadok a prostredie rýchlych prepínačov, ktoré sme poznali s modrým pozadím, vystriedala biela farba. Zmenou prešli tiež ikonky niektorých aplikácií. Zaujímavosťou pritom je, že ak sa používateľovi nepáčia využívané farby, môže si ich jednoducho zmeniť pomocou viacerých farebných paliet a dodať tak svojmu zariadeniu nový vzhľad.

Samozrejme, okrem grafických zmien sa samotný operačný systém dočkal vylepšení aj čo sa týka funkcionality. Tak napríklad, okrem zmien v Google Now dostane nové funkcie aj fotoaparát, na ktorom je možné nastavovať rýchlosť uzávierky. To poteší nielen fotografických nadšencov, ale aj bežných používateľov, ktorých výtvory môžu vďaka novej funkcií nabrať úplne iný rozmer.

Zdroj: Sammobile

Disqus Comments Loading...