Unikli fotografie Samsungu Galaxy S6 Mini

V posledných rokoch sa zaužíval trend predstavovania menšej, resp. menej výkonnej verzie vlajkovej lode výrobcu, ktorá je spravidla predstavená niekoľko mesiacov po vlajkovej lodi a za nižšiu cenu ponúka o čosi slabší hardvér. Tento trend sa zrejme nevytratí ani tento rok a hoci sme doteraz o zmenšenej vlajkovej lodi spoločnosti Samsung nepočuli veľa, teraz máme okrem najnovších uniknutých obrázkov k dispozícii aj nepotvrdené hardvérové špecifikácie.

Fotografie nie sú veľmi kvalitné, no podľa toho, čo na nich vidíme, môžeme usudzovať, že Galaxy S6 Mini ponúkne takmer rovnaký dizajn, ako jeho väčší brat. Aj v tomto prípade by malo ísť o smartfón s konštrukciou z kovu a skla, vďaka čomu by mal Samsung k dispozícii zariadenie s prémiovým dizajnom vlajkovej lode aj v strednej triede. Odhliadnuc od podobnosti dizajnu toho ale veľa o novom smartfóne z fotografií zistiť nevieme.

Čo sa týka hardvérových špecifikácií, tie zatiaľ nie sú ani zďaleka potvrdené. Novinka by mala ponúknuť 4,6″ alebo 4,7″ HD displej, procesor Snapdragon 808, 2 GB RAM a 15 MP fotoaparát. Zatiaľ ale nemáme k dispozícii žiadne informácie o cene či dostupnosti nového zariadenia a nevieme ani, kedy by mal byť oficiálne predstavený. Je ale veľmi pravdepodobné, že Samsung spojí predstavenie svojich pripravovaných tabletofónov, ktoré je naplánované na august, s predstavením nového modelu S6 Mini.

Zdroj: PhoneArena via GSMarena

Disqus Comments Loading...