Samsung nechcel mať Galaxy S4 vyrobený z kovu. Galaxy Note 3 bude mať nový dizajn

Vlajková loď spoločnosti Samsung ponúka rozhodne výbornú softvérovú výbavu ako aj hardvérové parametre, ktorými môže konkurovať všetkým dostupným zariadeniam na trhu. Mnoho fanúšikov tejto značky však bolo sklamaných z dizajnu a spracovania nového modelu. V tomto smere nenastali veľké zmeny a zdá sa, že Samsung má dokonca trochu “strach” z úspechu konkurenčného zariadenia HTC One, ktorého telo je vyrobené z prémiových materiálov. Spoločnosť Samsung sa však nebojí o svoj softvér, ktorý je podľa nich lepší, než ten na zariadeniach od HTC. Informoval o tom portál SamMobile

Samsung vraj disponoval konceptom najnovšieho modelu, ktorý bol vyrobený z kovu a vo vnútri spoločnosti bol dokonca veľmi obľúbený. Kovový dizajn by však spôsobil oneskorenie dodávok podobne, ako sa to deje s HTC One. Obavy z neúspechu plastových modelov však spôsobili, že Samsung plánuje zmeniť kvalitu spracovania budúcich kľúčových zariadení, ako je tabletofón Galaxy Note III. Podľa vnútorných zdrojov portálu SamMobile sa tento model nesmie vydať rovnakým smerom ako vlajková loď Galaxy S4, takže sme zvedaví, čo nám v tomto smere Samsung ponúkne.

Note III bude podľa špekulácií vybavený 6-palcovým AMOLED displejom s FullHD rozlíšením, výkonným procesorom Exynos 5 Octa s podporou LTE, podobným 13 Mpix fotoaparátom a samozrejme najnovšou verziou operačného systému Android. Predpokladá sa, že bude predstavený na výstave IFA v Berlíne, ktorá sa koná 6 – 11 septembra 2013.

Zdroj: SamMobile

Disqus Comments Loading...