Samsung Galaxy A7 je oficiálne najtenším smartfónom spoločnosti

Samsung konečne oficiálne odhalil tretí smartfón zo série Galaxy A zariadení, ktoré spoločnosť začala na trh uvádzať koncom minulého roka. Modely Galaxy A3 a Galaxy A5 sa predávajú aj u nás, a hoci o Galaxy A7 sme sa zmieňovali už niekoľkokrát, Samsung ho oficiálne ukázal až teraz.

Samsung Galaxy A7 je najtenším smartfónom spoločnosti. S hrúbkou len 6,3 mm predbehol aj Galaxy A5 či Galaxy Alpha, aj keď rozdiel nie je veľký. Podobne ako jeho súrodenci A5 a A3, aj A7 má rám vyrobený z kovu, vzhľadom na to, že je vybavený 5,5 palcovým Full HD displejom, je však o niečo väčší. Novinka ponúka tiež vyšší výkon, a to vďaka osemjadrovému procesoru Snapdragon 615 taktovaného na 1,5 GHz. Nechýba ani 13 Mpix fotoaparát, 2600 mAh batéria a Android KitKat.

Samsung stále neuvádza všetky informácie o zariadení a zatiaľ vieme len toľko, že by sa mal začať predávať niekedy v priebehu februára. Portfólio Galaxy A zariadení by mal doplniť aj na Slovensku, presný dátum uvedenia však ostáva neznámy. Cena smartfónu by sa mala pohybovať na úrovni 400 dolárov.

Disqus Comments Loading...