Obľúbený model série Samsung Galaxy A dostáva najnovšiu verziu One UI 6.1

Zdroj: Milan Menšík

Samsung nezabúda ani na svoje staršie a cenovo dostupné zariadenia a posiela na ne aktualizáciu s novou verziou používateľského prostredia One UI 6.1. Jedným z nich je Samsung Galaxy A33, ktorý prišiel na trh pred vyše dvomi rokmi.

One UI 6.1 prichádza na Galaxy A33

Aj keď funkcie Galaxy AI, teda pokročilej umelej inteligencie sa majitelia tohto tristoeurového smartfónu nedočkajú, získavajú ďalšie zaujímavé novinky, ktoré One UI 6.1 prináša. Aktualizácia s označením A336EDXU8EXDD odštartovala v Singapure a jej rozšírenia na ďalšie trhy sa očakáva v priebehu nasledujúcich dní.

Zdroj: Miroslav Schwamberg

Spolu s Galaxy A33 dostáva nové prostredie One UI aj Galaxy A73, ten sa však na slovenskom trhu oficiálne nepredáva. Posledným u nás dostupným modelom Galaxy A7x bol Samsung Galaxy A72, ktorý prišiel v roku 2021. Od roku 2022 je najvyšším ponúkaným modelom tohto obľúbeného radu model s päťkou v názve, teda Galaxy A5x.

Overte si dostupnosť

Pokiaľ ste vlastníkom tohto modelu a chcete si overiť dostupnosť aktualizácie, skontrolujete si to v Nastaveniach -> Aktualizácia softvéru -> Stiahnuť a nainštalovať. Inštalačný balík s novou verziou systému One UI má zvyčajne veľký objem, a tak na jeho stiahnutie odporúčame použiť stabilné Wi-Fi pripojenie.

Náš tip
Dôležité špecifikácie Samsung Galaxy Z Fold6 odhalené
Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...