Aplikácia Samsung DeX je dostupná pre Windows a Mac OS, má to ale háčik

Spoločnosť Samsung sa pri svojich vlajkových modeloch už tretím rokom pýši veľmi užitočnou funkciou Samsung DeX. Tá dokáže zo smartfónu urobiť po pripojení k monitoru takmer plnohodnotný počítač. Server AndroidCentral informuje, že Samsung teraz vydáva novú aplikáciu Samsung DeX pre počítače so systémom Windows a Mac OS. Má to ale jeden háčik.

Obmedzená podpora len pre Samsung Galaxy Note 10

Aplikácia je dostupná pre systémy Windows 7, Windows 10 a Mac OS verzie 10.13 a vyššej. Po spustení aplikácie a pripojení Samsung smartfónu môžete na počítači v okne používať desktopový režim prostredia smartfónu a jeho aplikácií. Háčik je v tom, že jedinými podporovanými smartfónmi sú novinky Samsung Galaxy Note 10 a Galaxy Note 10+. Majitelia Samsungu Galaxy S8/S8+/S9/S9+/S10/S10+, Galaxy Note 8 a Galaxy Note 9 majú smolu.

Podpora pre viacero známych aplikácií

S pomocou Samsung DeX dokážete cez počítač ovládať väčšinu funkcií smartfónu. Zároveň môžete využívať viacero mobilných aplikácií nainštalovaných v smartfóne v ich desktopovej verzii. Medzi podporovanými aplikáciami nechýb napríklad Microsoft Office, Microsoft Remote Desktop, YouTube, Twitch alebo Adobe Premiere Rush. Aplikácia Samsung DeX pre Windows a Mac OS bude dostupná na oficiálnych stránkach Samsungu krátko po uvedení Galaxy Note 10 do predaja.

Náš tip
Aktualizácia Samsung Galaxy A50 prináša vylepšenie skeneru odtlačkov
Disqus Comments Loading...