Samsung aktualizoval viacero modelov

Samsung Galaxy A32 5G | Zdroj: Tomáš Kanálik

Po vlajkových modeloch prináša spoločnosť Samsung septembrovú bezpečnostnú záplatu pre viaceré svoje smartfóny strednej triedy a nižšej triedy.

Samsung Galaxy A30s a Galaxy A50

Samsung spustil aktualizáciu pre dva staršie smartfóny strednej triedy z roku 2019. Aktualizácia pre Galaxy A30s má podľa portálu SamMobile číselné označenie A307GUBU4CUH6 a bola spustená v Argentíne. V prípade modelu Galaxy A50 je číselné označenie A505GUBS9CUH2 a aktualizácia so septembrovou záplatou by mala byť zatiaľ dostupná v krajinách Panama a Trinidad a Tobago.

Samsung Galaxy A32

Aktualizácie sa dočkal aj tohtoročný obľúbený 4G model Samsung Galaxy A32. Podľa portálu SamMobile má bezpečnostná aktualizácia číselné označenie A325MUBU1AUH1 a bola spustená v Peru. Septembrová bezpečnostná záplata opravuje viac ako 50 chýb a zraniteľnosti v systéme Android 11.  Samsung Galaxy A32 5G zatiaľ aktualizáciu neobdržal.

Samsung Galaxy A32

{{shop_name}} od {{product_price}}

Samsung Galaxy A11 a Galaxy A12

Spoločnosť Samsung nezabúda ani na lacné smartfóny nižšej triedy. Samsung Galaxy A11 dostal podľa portálu SamMobile septembrovú bezpečnostnú záplatu v aktualizácii s číselným označením A115MUBS2BUI1. Mala by byť dostupná v Argentíne, Brazílii, Čile, Kolumbii, Dominikánskej republike, Guatemale, Mexiku a Peru.

Samsung Galaxy A12 | Foto: Samsung.com

Aktualizácie so septembrovou bezpečnostnou záplatou sa dočkala aj jeho nová generácia Samsung Galaxy A12 pod číselným označením A125FXXU1BUI3. Momentálne je dostupná v Rusku a na Ukrajine. V nasledujúcich dňoch by sa mala objaviť aj na európskom trhu. Jej dostupnosť si môžete overiť v sekcii Nastavenia -> Aktualizácia softvéru -> Stiahnuť a nainštalovať.

Náš tip
Xiaomi a ich cenzúra môže znieť kontroverzne, no údajne niet dôvodov na obavy
Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...