Sociálna sieť Pinterest je dostupná už aj v slovenčine

Sociálne siete sú fenoménom 21. storočia. Okrem Facebooku sa však na internete nachádza aj niekoľko ďalších serverov, o ktoré by ste sa mohli zaujímať. Jedným z nich je rozhodne aj pomerne mladá sieť Pinterest, ktorá slúži ľuďom ako plánovač budúcnosti či generátor inšpirujúcich grafík a poznámok. Služba bola v minulom roku preložená do viac ako 20 jazykov, ku ktorým sa dnes pridala aj slovenčina.

Okrem slovenčiny bol Pinterest preložený aj do ruštiny, turečtiny, češtiny či dokonca poľštiny. Odteraz si tak môžeme prehliadať piny (príspevky na Pinterest nástenke), či pinnerov (užívateľov Pinterestu) v materinskom jazyku. Ľudia na tejto sociálnej sieti najčastejšie zdieľajú svoje želania, zoznamy toho, čo by si v budúcnosti chceli zakúpiť, tipy na nové recepty, fotografie zaujímavého nábytku, oblečenie a všetko, čo má pre nich zmysel do budúcnosti alebo nejakú estetickú hodnotu. Hoci nie je Pinterest taký známy ako Facebook či Google+, po svete si získal už milióny fanúšikov a toto číslo časom určite porastie.

Náš tip
Pinterest: Nová sociálna nástenka je dostupná pre Android

Sociálna sieť Pinterest je okrem webstránky (www.pinterest.com) dostupná aj vo forme aplikácie pre iOS a Android. Registrovať sa môžete pomocou svojej e-mailovej adresy alebo účtu na Facebooku.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: Pinterest Blog

Disqus Comments Loading...