PhoneProfilesPlus je šikovný správca profilov po slovensky

Smartfóny sú našimi inteligentnými pomocníkmi najmä vtedy, ak dokážu vykonávať nejaké činnosti aj bez našej pomoci. Automatizácia zariadení je veľmi zaujímavá kategória prispôsobenia, ktorá nám umožňuje skutočne získať z nášho zariadenia presne to, čo od neho očakávame. Úplne prvými takýmito možnosťami automatizácie boli tradičné zvukové profily, ktoré sme si mohli nastaviť podľa vlastných predstáv a nemuseli sme stále pracne meniť všetky rôzne nastavenia. Kombinácia zvukových profilov a šikovných funkcií našich smartfónov znie naozaj zaujímavo a presne toto prináša nová aplikácia PhoneProfilesPlus od šikovného slovenského vývojára Henricha Grona.

Hoci ide o nástroj na vytváranie profilov, k dispozícii máte skutočne obrovské množstvo funkcií. Podobne, ako pri iných takýchto nástrojoch, aj táto aplikácia obsahuje rôzne profily a udalosti, ktoré môžu tieto profily aktivovať. Medzi udalosti patrí napríklad čas, dátum, úroveň nabitia batérie, prichádzajúci/odchádzajúci hovor, pripojené príslušenstvo, pripojenie ku konkrétnej Wi-Fi sieti a mnohé ďalšie. Tieto udalosti môžu spustiť rôzne akcie v jednotlivých profiloch. Samozrejmosťou je správa zvonenia, hlasitosti, pripojenia k Wi-Fi, mobilným dátam, Bluetooth, NFC a GPS.

Okrem toho ale ponúka aplikácia niekoľko ďalších funkcií, ktoré sú dostupné iba pre zariadenia s ROOT právami. Aj dostupnosť týchto funkcií sa ale líši v závislosti od verzie operačného systému Android, a tak budete musieť vyskúšať, ktoré funkcie vám na vašom konkrétnom zariadení fungujú a ktoré nie. Aplikácia má už teraz veľké množstvo skvelých funkcií, no zároveň sa teší podpore vývojára, ktorému môžete aj navrhnúť nové funkcie a aj nahlásiť chyby v aplikácii. Tá je ale v obchode Play k dispozícii zadarmo a nenatrafíte tu ani na žiadne ďalšie mikrotransakcie a poplatky, takže ju môžete vyskúšať bez akýchkoľvek záväzkov.

Verzia: 3.5.8.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.5.8.3
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...