Extra výhody končia, prichádzajú O2 Prekvapenia. Operátor predstavil množstvo noviniek

Zdroj: Miroslav Schwamberg

Operátor O2 dnes na tlačovej konferencii, ktorej sme sa zúčastnili aj my, predstavil novinky pre svojich klientov. Smutnou správou je, že dlhoročný benefit s názvom Extra výhody končí, no nahradí ho úplne nový benefit. Volá sa O2 Prekvapenia a dostupný bude od mája výhradne prostredníctvom O2 aplikácie. 

O2 Prekvapenia

O2 prekvapenia budú k dispozícii pre všetkých klientov, bez ohľadu na paušál, ktorý využívajú. Zobrazovať sa budú pravidelne každý týždeň, a to buď v utorok, stredu alebo vo štvrtok. Ak prvý benefit dostanete napríklad v stredu, každý týždeň si nový nájdete v stredu.

O2 Prekvapenia | Zdroj: Miroslav Schwamberg

Keďže ide o prekvapenie, operátor bližšie nešpecifikoval, aké konkrétne benefity budú k dispozícii. Vieme len to, že chýbať nebudú dáta, partnerské zľavy či zľavy na vybrané zariadenia a príslušenstvo.

V rámci prekvapení bude mať každý zákazník aj dva darčeky v priebehu roka navyše. Pôjde o špeciálne dátumy – narodeniny klienta a výročie uzatvorenia zmluvy s operátorom O2. Prekvapenie by malo v tomto prípade byť špeciálne – iné, ako tie štandardné.

Nová dátová karta O2 Dátovka

Klienti budú mať od 18. apríla k dispozícii novú službu O2 Dátovka. Ide o špeciálnu SIM kartu, ktorá neslúži na volanie ani písanie SMS správ (prichádzať budú len servisné SMS a pravdepodobne aj bežné SMS správy od kontaktov). Karta má samozrejme aj svoje vlastné číslo, no využívať ju bude možné len na dátovanie.

O2 Dátovka | Zdroj: Miroslav Schwamberg

Klient s ňou získa 30 GB dát na mesiac za štandardnú cenu 30 eur. Ak sa však rozhodne o O2 Dátovku k svojmu paušálu, platiť bude len 15 eur mesačne. Zákazník bude mať ku každému svojmu paušálu k dispozícii ľobovoľný počet Dátoviek.

Ak sa rozhodnete, že by ste toto svoje nové číslo na Dátovke chceli používať bežne aj na telefonovanie, bude to možné. Z Dátovky sa bude dať prejsť aj na klasický O2 Paušál.

Svet bez hraníc k O2 Paušálu

Ďalšiu novinku ocení najmä biznis klientela, prípadne zákazníci, ktorí často komunikujú so svetom mimo EÚ. Za 10 eur mesačne získajú 500 minút na volania zo Slovenska do krajín v Zóne 2. A ak sa v nejakej z týchto krajín aj nachádzajú, majú k dispozícii 500 MB predplatených dát. Taktiež volania a SMS z krajiny v tejto zóne v rámci tejto ponuky vyjdú lacnejšie, konkrétne 20 centov za minútu alebo SMS správu.

Svet bez hraníc | Zdroj: Miroslav Schwamberg

Novinky v rámci výkupu telefónov

Operátor rozširuje aj ponuku týkajúcu sa výkupu telefónov, ku ktorej pridáva zaujímavý extra výkupný bonus na vybrané zariadenia. Vy ako klient tak k výkupnej cene svojho starého zariadenia získate aj spomínanú zľavu, ktorá je pre každé zariadenie nastavená pevne v určitej výške.

Smartfón Výška zľavy
Nepredstavený Motorola smartfón 144 €
Redmi Note 12 Pro 5G 72 €
Samsung Galaxy A54 5G 60 €
HONOR 70 Lite 48 €

Celková zľava na zariadenie sa tak bude skladať z výkupnej ceny, extra výkupného bonusu (viď tabuľka vyššie) a zľavy na hardvér, ktorú už O2 má v ponuke. Odpredať je možné prakticky akékoľvek zariadenie, pričom jeho zostatková hodnota musí byť vo výške aspoň 1 €. Aj za eurový telefón získate extra výkupnú zľavu. Akcia platí od 18.4.2023.

Náš tip
O2 má dôvod na radosť. Stal sa druhým najväčším slovenským operátorom
Disqus Comments Loading...