O2: Zvýšenie rýchlosti internetu na doma, O2 TV Mini a atraktívne zľavy

Zdroj: O2

Operátor O2 dnes predstavoval novinky. Reaguje na aktuálnu situáciu a do ponuky pribudli služby, ktoré využijú domácnosti, ale aj ľudia, ktorí pracujú z domu.

Internet na doma

V rámci služby Internet na doma sa zvýšila rýchlosť zlatého internetu na doma zo 128 Mb/s na 150 Mb/s, pričom cena zostáva nezmenená – 30 eur mesačne. Zákazníci, ktorí tento internet využívajú, dostanú zrýchlenie automaticky a služba sa premenovala na Platinový O2 Internet na doma.

Nový Zlatý Internet na doma bude stáť 25 eur mesačne a maximálna rýchlosť je 100 Mb/s. Objem dát v týchto paušáloch je samozrejme neobmedzený. Medzi výhodami stále zostáva jednoduchá inštalácia bez vŕtania.

Aktuálna ponuka bude od 2.2.2021 upravená o spomínané novinky

Operátor dáva tiež záruku “istoty pripojenia”. To znamená, že ak zákazníkovi z nejakého dôvodu vypadne internet, dostane automaticky neobmedzený mobilný internet. Okrem toho O2 láka aj na prechod od konkurencie, kde ponúka vykúpenie z viazanosti až do výšky 150 eur.

Novinka: O2 TV Mini

Zmenami, alebo vylepšením, prešla aj ponuka televízie. Operátor na to ide štýlom, ktorý je úplne opačný v porovnaní s konkurenciou. Tá sa naháňa za množstvom programov, ktoré používatelia prakticky nemajú šancu využiť. Veľká väčšina zákazníkov pravidelne pozerá maximálne 6-9 TV programov.

Nová služba ponúkne 15 najsledovanejších slovenských a českých staníc za 5 eur mesačne. Naraz je pritom možné sledovať TV len z jedného zariadenia. Samozrejmosťou sú aj všetky dostupné smart funkcie, ako napríklad archív, pretáčanie, zastavenie a podobne. Ak sa zákazník rozhodne pridať si O2 TV Mini k SMART paušálu, dostane ju zadarmo.

Televízia O2 TV je dostupná na týchto zariadeniach:

  • TV s operačným systémom Tizen alebo Android TV
  • Smartfón, tablet
  • Notebook, PC

O2 SPOLU

Operátor si pre zákazníkov v rámci tejto ponuky pripravil zaujímavé zľavy. Pokiaľ rodina využíva jeden alebo viac O2 paušálov, získa zľavu na internet (5 eur za každý paušál), maximálne do výšky 20 eur.

Pokiaľ teda dvojčlenná rodina využíva napríklad zlatý a biely paušál (spolu 45 eur), O2 TV Mini za 5 eur, HBO GO za 5,99 eur a modrý internet za 15 eur, získa zľavu 10 eur vďaka SPOLU a ďalších 10,99 eur v rámci SMART paušálov. To znamená, že namiesto mesačnej platby vo výške 70,99 € bude platiť len 50 €.

Zľavu stačí aktivovať raz a bude sa automaticky každý mesiac predlžovať. Pre uplatnenie zľavy je tiež potrebné, aby boli paušály vedené na jednu faktúru.

Nová ponuka O2 začne platiť 2.2.2021.

Posledné novinky od konkurencie:

Náš tip
O2 spustilo komerčnú testovaciu 5G sieť, Samsung testuje predfinálny softvér
Disqus Comments Loading...