NAY Android Roka 2020: Ako pozvať kamaráta a vyhrať zaujímavé ceny

V tohtoročnej ankete NAY Android Roka 2020 môžete hlasovať za vaše obľúbené Android smartfóny a technológie v ôsmich kategóriách. Hlasovaním môžete zvýšiť šancu na výhru vášho favorita a zároveň máte automaticky šancu vyhrať niektorú z cien.

Tou hlavnou je pre tento rok Samsung Galaxy S20 FE, ktorý venoval generálny partner NAY. Aby ste ho získali, stačí ak sa zúčastníte hlasovania na stránke AndroidRoka.sk! Vyhrať môžete jednu z 20 vecných cien.

Pozvite hlasujúcich a zvýšte svoju šancu na výhru

Hoci sa každý hlasujúci môže zapojiť iba raz, tí najaktívnejší majú možnosť výrazne zvýšiť svoje šance na výhru. Aj tento rok je totiž možné pozvať do ankety vašich známych, za čo vás patrične odmeníme.

Všetci tí hlasujúci, ktorí do ankety pozvú aspoň piatich ďalších priateľov alebo známych, sú zaradení do žrebovania o 5x licenciu ESET Mobile Security a 5x doživotnú licenciu navigácie Sygic.

Ten hlasujúci, ktorý do ankety pozve najviac kamarátov, automaticky vyhráva smartfón CAT S42. Známych môžete do ankety pozývať prostredníctvom vášho účtu na stránke AndroidRoka.sk.

Kde nájdem svoj účet pre AndroidRoka?

Do predmetného účtu sa dostanete cez odkaz v e-maile s predmetom “Ďakujeme za hlasovanie”, ktorý vám bol doručený po potvrdení vášho hlasovania.

Tento odkaz stačí otvoriť vo webovom prehliadači a následne môžete kamarátov pozvať pomocou takzvaného pozývacieho linku alebo jeho priamym zdieľaním na sociálne siete.

Čo môžete vyhrať?

V ankete NAY Android Roka 2020 môžete vďaka svojmu hlasu vyhrať až 20 cien. Hlavnou cenou je smartfón Samsung Galaxy S20 FE, ktorú venuje generálny partner NAY a.s.

Okrem neho sú však v hre aj ďalšie hodnotné ceny. Každý hlasujúci má šancu získať aj smartfóny Poco X3Motorola moto g9 plus, TCL 10L, Alcatel 1S,  robotický vysávač iRobot Roomba Combo, herný headset Creative SXFI GamerXiaomi Mi Band 5, či zvukový adaptér BT-W3 od Creative.

 

Disqus Comments Loading...