Narodeninová súťaž: Poznáme výhercu vysávača Lenovo Vacuum E1

MojAndroid.sk oslavuje svoje jubileum – desiate narodeniny. Za 10 rokov sme vám priniesli množstvo noviniekrecenzií, testov, porovnaní, tipov, videí, fotografií a najnovšie aj veľké porovnanie mobilov. Dbáme na to, aby sme vám prinášali obsah, ktorý je zaujímavý, relevantný a aby sa k vám informácie dostávali čo najskôr a v čo najpríťažlivejšej podobe. Pre našich verných čitateľov sme si preto pripravili súťaž, v ktorej bolo  možné vyhrať až 4 ceny počas 4 týždňov.

Veľká narodeninová súťaž pokračuje aj v júni

Pri príležitosti osláv sme spustili veľkú súťaž, v ktorej môžete hrať o atraktívne ceny. Súťaž prebieha počas celého mája, pričom výhra je pripravená na každý týždeň. Do súťaže sa zapojíte veľmi jednoducho – vyplnením krátkeho dotazníka. Navyše, ak sa do súťaže zapojíte v prvom týždni, vyžrebovaní môžete byť aj v tom nasledujúcom. Čím skôr sa preto zapojíte, tým vyššia je vaša šanca na výhru.

Poznáme výhercu robotického vysávača Lenovo Vacuum E1

Počas uplynulého týždňa narodeninovej súťaže ste sa vyplnením dotazníka mohli zapojiť do žrebovania o robotický vysávač Lenovo Vacuum E1. Dizajnom sa tento model radí medzi overenú klasiku a čierne prevedenie mu dodáva punc elegancie. Na vrchnej strane vynikne okrem loga výrobcu aj ovládacia časť s tlačidlom zapnutia/vypnutia, tlačidlom domov a ikonou Wi-Fi pre zobrazenie stavu pripojenia k domácej sieti.

Vysávač je možné ovládať aplikáciou, hlasom a k dispozícii je aj klasický ovládač. Zabudovaný gyroskopický senzor plánuje celú trasu s vysokou presnosťou a efektivitou pre dokonalé vysatie a umytie podlahy. Vďaka batérii s kapacitou 2600 mAh dokáže na jedno nabitie upratovať až 120 minút bez prestávky.

Dotazník už celkovo vyplnilo 15515 respondentov. V následnom žrebovaní sa šťastie usmialo na Milana Chudika, ku ktorému poputuje nový robotický vysávač Lenovo Vacuum E1. Srdečne gratulujeme! V dohľadnej dobe ho budeme kontaktovať, aby výhra dorazila čo najskôr.

Cenu do súťaže venoval e-shop mp3.sk.

Disqus Comments Loading...