MSQRD sa stáva novou akvizíciou Facebooku

Aplikácia MSQRD očarila milióny používateľov po celom svete ešte pred tým, ako sa dostala do obchodu Play. Záplava upravených selfie fotografií na sociálnych sieťach zrejme neunikla ani vám a teraz je už možné využívať aplikáciu aj na Android zariadeniach. Odozva na tento skvelý úspech na seba nenechala dlho čakať a aplikáciu si na mušku zobral Mark Zuckerberg. Ako sa dalo čakať, bol úspešný a MSQRD tak odteraz spadá pod Facebook.

Je zrejmé, že vývojárom aplikácie MSQRD sa podarilo fantasticky zvládnuť prvky úpravy fotografií v reálnom čase. Aj samotná sociálna sieť sa v poslednej dobe začala venovať vývoju nástrojov na úpravu fotografií, a tak je táto akvizícia logická. Facebook pritom uvádza, že MSQRD zostane aj naďalej samostatnou aplikáciou v obchode Play a v App Store a bude sa aj naďalej rozvíjať. Výsledky akvizície zrejme uvidíme až v budúcnosti vo vlastných nástrojoch Facebooku a už teraz si vieme predstaviť nové filtre, ktoré pribudnú v aplikácii Messenger. Cena akvizície pritom zostáva neznáma.

Taking a break from coding to welcome the MSQRD team to Facebook!

Posted by Mark Zuckerberg on 9. marec 2016

Uvidíme, kedy sa funkcie z aplikácie dostanú do nástrojov Facebooku, no je pravdepodobné, že výsledok tohto spojenia nenechá na seba dlho čakať. Ak ste ešte aplikáciu nevyskúšali, môžete tak spraviť už teraz. K dispozícii je zadarmo a hoci je zatiaľ pre Android dostupná iba v Beta verzii, už teraz tam nájdete tváre mnohých známych osobností a niekoľko ďalších masiek, ktoré môžete aplikovať na svoju tvár v reálnom čase. Vývojári pritom sľubujú, že ďalšie masky pribudnú už čoskoro.

Verzia: 1.8.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.8.3
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: Tech Insider via The Verge

Disqus Comments Loading...