Ďalšie úniky Motorola Moto X (2017) prinášajú niektoré špecifikácie

Prostredníctvom vyhľadávača Baidu unikli na internet ďalšie informácie o pripravovanom smartfóne Motorola Moto X (2017). Niektoré informácie už boli známe aj predčasom, no nakoniec sa ukázali ako nepravé pre Motorolu a dané špecifikácie sa nakoniec objavili v smartfóne Lenovo Moto G5 Plus. Je však veľká pravdepodobnosť, že model Moto X (2017) bude šikovným zástupcom vyššej strednej triedy a to v kovovom prevedení.

Náš tip
Motorola pripravuje po dlhých rokoch svoj prvý Android tablet

K dispozícii máme tri pomerne nekvalitné snímky z čínskej prezentácie, na ktorej majú byť špecifikácie práve pripravovaného modelu Motorola Moto X (2017). Aktuálne nie je jasné, nakoľko dôveryhodné tieto informácie sú. Podľa dostupných zdrojov sa však napríklad zmenila pozícia dvojitého LED blesku oproti predošlým únikom.

Dostupné špecifikácie hovoria o prítomnosti 5,5″ displeja, 4 GB RAM, 64 GB interného úložiska či čerstvého procesora Qualcomm Snapdragon 660. K dispozícii má byť batéria s kapacitou 3800 mAh a podporou Quick Charge nabíjania. Telefón ponúkne čítačku odtlačkov prstov na prednej strane, certifikáciu IP 68 pre odolnosť voči vode a prachu a tiež laserové zaostrovanie zadného fotoaparátu.

Náš tip
MotoMod s QWERTY hardvérovou klávesnicou sa stane realitou

Motorola Moto X (2017) má prísť v celokovovom prevedení a má takisto ponúknuť integrovanie rozšírenej reality. Aké nové funkcie to prinesie a súčasne aj výslednú cenu či dostupnosť smartfónu zatiaľ nepoznáme.

Zdroj: gsmarena via Baidu

Disqus Comments Loading...