Motorola Moto G 3. generácie dostane lepší hardvér

Motorola Moto G je považovaná za jedno z najlepších zariadení s pomerom cena/výkon, hlavne vďaka skvelej softvérovej optimalizácií, hardvéru zo strednej triedy a nízkej cenovke. S blížiacim sa výročím predstavenia smartfónu však vychádzajú na povrch nové skutočnosti o pripravovanej 3. generácií Motorola Moto G. Okrem fotografie zadnej časti smartfónu sme sa dočkali aj úniku hardvérovej výbavy.

Uniknutá fotografia údajne ukazuje prototyp nového modelu Moto G, ktorý nesie veľmi podobný dizajn, aký sme videli v nedávnych fotografiách Moto X. Zadný vzorovaný kryt ukazuje prítomnosť duálneho LED blesku, hneď pod šošovkou fotoaparátu.

Model z predchádzajúceho roka, ktorý bol vybavený 5-palcovým displejom s rozlíšením 720p, 1GB RAM a 8GB vnútornou pamäťou bude vylepšený po každej stránke. Tretia generácia tak prinesie lepší fotoaparát s rozlíšením 13MP vzadu a 5MP vpredu, mobilný čip Snapdragon 401 a o niečo lepšiu batériu s kapacitou 2300 mAh. Uvedené špecifikácie však nie sú oficiálne potvrdené, takže od reálneho modelu sa môžu ešte odlišovať.

Zdroj: phandroid

Disqus Comments Loading...