Smartfóny Moto X neskončili, budú existovať popri Moto Z

Spoločnosť Lenovo to tento týždeň na konferencii Lenovo Tech World 2016 skutočne rozbalila. Okrem iných zaujímavých noviniek predstavila aj nové smartfóny z radu Moto Z, ktoré skutočne zaujali širokú verejnosť. Okrem prémiových špecifikácií ponúkajú nové telefóny aj modulárne príslušenstvo, ktorého funkcie sú spracované veľmi rozumne. Aj z týchto dôvodov sme predpokladali, že línia Moto Z nahradí tradičnú líniu smartfónov Moto X. Zdá sa, že sme sa mýlili.

Náš tip
Lenovo predstavilo inteligentné tenisky a futuristické smart koncepty [3x VIDEO] | Lenovo Tech World 2016

Spoločnosť Lenovo totiž zverejnila prehlásenie, v ktorom hovorí o tom, že smartfóny Moto X ešte nekončia. Práve naopak, niektoré z nich sa iba nedávno začali predávať na niektorých trhoch, vrátane toho nášho. Ešte aspoň nejaký čas sa môžeme tešiť na to, že rady Moto Z a Moto X budú existovať súčasne, no nie je zrejmé, ako dlho takáto situácia vydrží. Toto prehlásenie tiež nutne neznamená potvrdenie ďalších modelov Moto X, no nemôžeme to ani vylúčiť.

Uvidíme, ako sa situácia vyvinie v ďalšom období. Je možné, že línia Moto Z bude väčšmi kombináciou vízií spoločností Lenovo a Motorola, kým línia Moto X bude kráčať v tradičných šľapajách svojich predchodcov. To už ale iba špekulujeme a je možné, že nás Lenovo niečím úplne zaskočí tak, ako v prípade modelov Moto Z.

Zdroj: Android Police via Android and Me

Disqus Comments Loading...