Lenovo zmení názov vlajkových lodí Moto. Zbohom Moto X, vitaj Moto Z!

To, že mobilná divízia Motoroly (známa iba ako “Moto”) patrí pod Lenovo, zrejme nemusíme už nikomu vysvetľovať. Lenovo začalo vo svojej dcérskej mobilnej divízii robiť postupné zmeny a ako sa zdá, bude v tom pokračovať aj naďalej. Najnovšie správy hovoria o tom, že Lenovo premenuje vlajkovú loď spoločnosti Moto z Moto X na Moto Z. Okrem toho na trh pri predstavení uvedie hneď dve verzie tohto smartfónu.

Nové vlajkové lode by sa mali volať Moto Z Style Moto Z Play, podľa predošlých modelov Moto X Style a X Play, ktorých sme sa dočkali v tomto roku. Písmeno “Z” v nás evokuje najvyššiu radu Lenovo smartfónov, ktoré sa predávali po minulé roky (napr. Vibe Z2 Pro). Nové smartfóny Moto Z majú byť modulárne, pričom lepšie vybaveným by sa mal stať model Moto Z Style s kódovým označením Vector Thin. Moto Z Play dostalo dočasné označenie Vortex.

Moto X Force

Modulárnosť týchto zariadení majú zaručiť prepracované kryty, ktoré sa budú dať prichytiť na zadnú stranu zariadenia. Konektor s pinmi na pripojenie takýchto krytov sme už videli na uniknutých fotografiách. Modulárne kryty by mali priniesť lepší modul kamery s optickým zoomom, vylepšené stereo reproduktory, či dokonca pikoprojektor na premietanie multimédií na stenu.

Via TheVerge, zdroj: VentureBeat

Disqus Comments Loading...