Tipy pre vývojárov aplikácií: Tieto kurzy a školenia odporúčajú vývojári z Google

Ako začať? Kde nájsť dobré tipy a základné techniky? Ktoré postupy si treba osvojiť? Ako nájsť prvých zákazníkov a predávať svoj produkt?

Odpovede na tieto otázky sa vo všeobecnosti hľadajú len veľmi ťažko. Internet je plný rôznych školení, kurzov a postupov, no nie vždy to tak celkom stojí za to.

Aby sa vám s tým všetkým trochu pomohli, oslovili sme priamo vývojárov zo spoločnosti Google. Tí pre nás zozbierali niekoľko zaujímavých zdrojov, ktoré by vývojárom aplikácií mali pomôcť s tvorbou produktov, ale aj s následným marketingom a získaním prvých predajov.

Tipy na kurzy pre vývojárov, ktoré odporúčajú ľudia z Google

  • Startup School – Obsahuje kopu užitočných materiálov. V januári 2021 dokonca má pribudnúť kurz Business Model Mastering, na ktorý by ste obzvlásť mali upriamiť svoju pozornosť.
  • Founders Academy – kurz, ktorý mení zakladateľov spoločností na skutočných lídrov. Nová verzia by mala byť dostupná v januári 2021.
  • GameCamp – Pravidelné kurzy zamerané primárne na vývoj hier, no na svoje si prídu aj vývojári zameraní na iné kategórie.
  • Google for Startups – Všeobecná stránka projektu spoločnosti Google, ktorý je zameraný na podporu začínajúcich spoločností. Pomôže vám nájsť tie správne nástroje a osvojíte si všetky správne postupy, s ktorými maximalizujete šancu na úspech svojich projektov.
  • Build Your Online Business – Kurz z Digitálnej garáže od Google zameraný na základné princípe pre vytvorenie fungujúceho online biznisu.
  • Online kurzy zamerané na digitálny marketing – Digitálna garáž Google obsahuje širokú plejádu kurzov zameraných na oblasť digitálneho marketingu. Stačí si vybrať kde začnete a postupne sa prelúskajte všetkým, čo pre vás má pridanú hodnotu.
Náš tip
Huawei podporuje vývojárov mobilných aplikácií. Ponúka poradenstvo aj nástroje
Disqus Comments Loading...