Najlepšie kancelárske aplikácie pre Android | Tipy čitateľov

Smartfóny nám dokážu nahradiť počítače. Je to síce trochu nadnesene povedané, avšak pravdivé. Komfort práce na počítači síce nenahradia (hlavne kvôli malému displeju), no dokážete na nich urobiť takmer čokoľvek čo na počítači. Dnes sme sa pozreli na kancelárske aplikácie a prácu s dokumentami. V zariadeniach s Androidom ich môžete vytvárať či upravovať plnohodnotne, stačí vám na to len dobrá aplikácia.

ezPDF reader

PDF dokumenty sú veľmi rozšírené a na ich prezeranie môžete nájsť v Google Play viacero kvalitných aplikácií. Jednou z nich je aj tá s názvom ezPDF Reader. Je prepracovaná, ponúka všetky funkcie, na ktoré si len spomeniete a špecialitou je aj podpora widgetov. V Google Play nájdete verziu, ktorá je zdarma, pre využívanie všetkých funkcií je potrebné stiahnuť platenú, ktorá stojí 3,89 €.

Verzia: 2.6.9.12
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.6.9.12
Aktuálna cena: Zdarma

Verzia: 2.6.9.12
Aktuálna cena: 3,89 €
Verzia: 2.6.9.12
Aktuálna cena: 3,89 €

Docs To Go™ Free Office Suite

Kvalitná aplikácia, ktorá slúži na prezeranie a úpravu dokumentov. Pomocou nej môžete upravovať textové dokumenty, prezerať PDF súbory a nechýba ani prepojenie s cloudovými úložiskami či automatická synchronizácia.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Docx Reader

Kancelárska aplikácia, pomocou ktorej môžete prezerať a editovať dokumenty, ktoré boli vytvorené vo Worde. Podporuje aj PDF súbory, prezentácie, txt súbory a podobne. Jedná sa o kompletné riešenie prezerania a editovania viacerých typov dokumentov, funguje offline aj online.

Verzia: 4.7.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.7.0
Aktuálna cena: Zdarma

Väčšina z vás súhlasila s aplikáciami, ktoré sme odporučili v našom výbere redakcie. Názory čitateľov sú také, že upravovanie dokumentov v smartfónoch je ideálne len v prípadoch, keď si to situácia vyžaduje, inak je určite lepšie siahnuť po počítači s plnohodnotnou klávesnicou a veľkým displejom, na ktorom je upravovanie dokumentov oveľa pohodlnejšie.

Smartfóny však môžu veľmi dobre poslúžiť hlavne na čítanie dokumentov, ktoré ste napríklad vytvorili v počítači či notebooku.

Mohlo by vás zaujímať:

Náš tip
Najlepšie aplikácie cloudových úložísk pre Android | Tipy čitateľov

Náš tip
Najlepšie e-mailové aplikácie pre Android | Tipy čitateľov

Náš tip
Najlepšie Android aplikácie na editovanie videa | Tipy čitateľov
Disqus Comments Loading...