Join – aplikácia na zjednotenie zariadení je v beta teste

Viacerí z vás určite poznajú ten pocit, keď máte niekoľko zariadení, a na všetky vám chodia tie isté notifikácie. To môže byť pekné otravné. Od týchto problémov by vás mala odbremeniť aplikácia Join. Tá je už vyše roka v štádiu testovania, no až teraz prichádza aj pre širokú verejnosť, ktorá si ju môže vyskúšať zadarmo.

A k čomu vlastne Join v praxi slúži ? Aplikácia vám pomôže zjednotiť vaše zariadenia, a to naprieč operačnými systémami. Funkčnosť je zaručená na operačnom systéme Android aj Windows 10. Veľkým plusom je tiež kompatibilita webovej aplikácie s prehliadačom Chrome, čo pridáva možnosť využitia aplikácie na ďalších zariadeniach – a síce tých, ktoré bežia na operačnom systéme iOS.

Aplikácia vám tak dovolí napríklad vytvárať, či odpovedať na správy v aplikácii Whatsapp, spracovávať notifikácie, posielať SMS, či napríklad kopírovať text priamo medzi všetkými zariadeniami. A všetky tieto úkony môžete robiť z akéhokoľvek zariadenia, vrátane iOS cez prehliadač Chrome či operačný systém Windows. Autori podľa ich vyjadrenia pracujú aj na podpore prehliadača Firefox, čo by opäť rozšírilo škálu možných používateľov.

Aplikácia samotná je zadarmo, jej používanie však vyžaduje platené členstvo. V rámci beta testovania však autori ponúkajú možnosť vyskúšať si Join zadarmo na dobu jedného mesiaca. V prípade ak by ste sa rozhodli aplikáciu využívať aj naďalej, je potrebné zaplatiť jednorázový príspevok.

Verzia: 1.8.1.bf3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.8.1.bf3
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: androidcommunity.com

Disqus Comments Loading...