Instagram testuje “Regram,” vyhľadávanie GIF a ďalšie novinky

Instagram, podobne ako Facebook, prináša pravidelne nové funkcie pre svojich používateľov. Tentokrát sa vybraným používateľom opäť zobrazili niektoré funkcie, ktoré sú pravdepodobne vo fáze testovania. Aktuálne nie je jasné, či sa nasledujúce funkcie dostanú aj do finálneho zostavenia aplikácie.

Náš tip
Instagram umožní pridať do “Stories” aj médiá staršie ako 24 hodín
Náš tip
Instagram Live si teraz môžete užiť aj s priateľmi

Instagram a Regram či vyhľadávanie GIF animácií

V rámci testovaných noviniek je k dispozícii hneď niekoľko funkcií. Portál thenextweb priniesol informáciu o novom tlačidle, ktoré by malo plniť úlohu funkcie “Regram,” teda opätovné pridanie vybranej fotografie na svojom profile. Túto funkciu už v súčasnosti poskytujú viaceré aplikácie tretích strán. Tlačidlo sa bude nachádzať vedľa súčasných tlačidiel “Páči sa mi to,” komentár a priame preposlanie.

Ďalšou z funkcií je tiež vyhľadávanie GIF animácií do vašich príbehov. Okrem toho, že si nájdete tematické GIF, je k dispozícii po jeho pridaní aj presúvanie či zmena veľkosti. V rámci testovania sa objavuje tiež funkcia “archivovanie príbehov” či funkcia “najbližší priatelia,” kde si pravdepodobne budete môcť vybrať úzku skupinu ľudí, napr. rodinu, a špeciálne len pre nich zdieľať vybrané príspevky. Instagram chce tiež používateľom uľahčiť zdieľanie prostredníctvom služby WhatsApp.

Náš tip
Instagram Stories sa teraz dajú zdieľať do Facebook Stories
Náš tip
Do Instagram príbehov môžete teraz pridať anketu

Všetky spomínané funkcie sú stále aktuálne vo fáze testovania pre vybraných používateľov a nemusia sa objaviť v štandardnej verzii aplikácie Instagram, ktorú aktuálne používate vo vašom smartfóne. Priali by ste si spomínané funkcie? Aké funkcie by vám uľahčili používanie služby Instagram? Vaše otázky a postrehy nám môžete napísať do diskusie pod článkom.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: androidandmethenextweb

Disqus Comments Loading...