Hudba Google Play prináša podcasty, zatiaľ iba v USA a v Kanade [DOWNLOAD]

Už niekoľkokrát sme počuli o tom, že Google prinesie v aplikácii Hudba Google Play podporu pre prehrávanie podcastov. Posledná informácia hovorila o tom, že novinka by mala pribudnúť už v apríli a táto predpoveď sa napokon naplnila. Aplikácia Hudba Google Play oficiálne ponúka podporu pre prehrávanie a prácu s podcastami, no zatiaľ iba v USA a Kanade.

Nie je to prvýkrát, čo Google spúšťa novú funkciu iba pre obmedzené množstvo používateľov. O implementovaní možnosti počúvania podcastov sa hovorilo už skutočne dlho, a tak je pravdepodobné, že novinka je dobre otestovaná a čoskoro by sa mohla dostať aj do ďalších regiónov. Obyvatelia USA a Kanady si už ale teraz môžu vychutnať možnosť práce s podcastami priamo v hudobnej aplikácii od Google. Tá pracuje s jednotlivými podcastami trochu odlišne a domovská obrazovka sa snaží navrhnúť používateľovi nové podcasty na základe toho, o aký typ relácií prejavil záujem. Výsledkom je potom to, že aplikácia umožní počúvanie obľúbených podcastov, ale navrhne vám aj nové, aby ste sa mohli vzdelávať a zabávať ešte viac.

Prostredníctvom odkazu pod článkom si môžete stiahnuť APK súbor aplikácie Hudba Google Play s novou funkciou, ktorá ale u nás zatiaľ dostupná nie je. APK súbor ale funkciu už obsahuje a na jej aktiváciu je potrebný pokyn zo strany serverov Google. Ak by sa v najbližšej dobe dostala novinka aj k nám, budete mať istotu, že ju budete mať dostupnú medzi prvými používateľmi.

Odkaz na stiahnutie – Hudba Google Play (APK)

Zdroj: Android Blog via Android Police

Disqus Comments Loading...