Huawei Watch GT 2: Smart hodinky s výdržou 2 týždne

Čínska spoločnosť Huawei sa snaží, podobne ako konkurenčný Samsung, pokryť čo najväčší trh elektronických produktov. V jej ponuke preto nájdeme nielen smartfóny, tablety alebo notebooky, ale aj nositeľnú elektroniku ako sú bluetooth slúchadlá alebo smart náramky a hodinky.

Prvé propagačné fotografie hodiniek Huawei Watch GT 2 publikoval server AndroidCommunity. My vám teraz prinášame produktové fotografie v najvyššej kvalite.

Nestarnúci klasický dizajn

Huawei stavil na nestarnúcu klasiku predchádzajúcej generácie, ktorú vylepšil dizajnom na celú obrazovku bez okrajov. 3D zakrivené sklo posunulo hodinky dizajnovo o level vyššie, s čím súvisí i lepšie zobrazenie. Minimalistický vzhľad poteší nejedného používateľa.

Podpora všetkých podstatných funkcií

Huawei Watch GT 2 by mali byť kompatibilné nielen s Android, ale aj s iOS platformou. Pri verzii 46 mm poteší mimoriadne presná dotyková obrazovka AMOLED HD, s rozlíšením displeja 454 × 454 pixelov, pri verzii 42 mm displej s rozlíšením 390 × 390 pixelov.

Zobrazovať sa na ňom budú okrem času i notifikácie zo smartfónu, merané telesné funkcie a športové aktivity. Športový režim je kompatibilný až s 15 športmi, či už ide o outdoorové alebo indoorové aktivity. Hodinky zároveň disponujú funkciami ako telefonovanie cez Bluetooth či prehrávanie hudby.

Nechýba ani podpora pre snímanie tepu TruSeen 3.0, vedecké monitorovanie spánku TruSleep 2.0 a algoritmy umelej inteligencie.

Vyššia výdrž

Vďaka čipovej sade Kirin 1 si Watch GT 2 užijete naozaj dlho. Zabezpečuje totiž vyššiu životnosť batérie a jej bezkonkurenčnú výdrž. Vo variante 46 mm vydržia hodinky na jedno nabitie až 2 týždne, pri variante 42 mm môžeme hovoriť o nepretržitom fungovaní po dobu jedného týždňa. Nezabudlo sa ani na športovcov, kedy hodinky pri zapnutom GPS vydržia 30 hodín pri sérii 46 mm a 15 hodín pri sérii 42 mm.

Dostupnosť a farebné prevedenie

Smart hodinky Huawei Watch GT 2 budú na Slovensku k dispozícii v dvoch spomínaných veľkostiach – 46 a 42 mm. Predaj 46 mm verzie začne 21. októbra a bude k dispozícii v dvoch prevedeniach – s čiernym športovým a hnedým koženým remienkom.

O necelý mesiac, 16. novembra, sa dostane do predaja i verzia 42 mm v prevedení Gravel Beige s koženým remienkom. Odporúčaná cena všetkých spomínaných modelov je 249 eur.

Náš tip
Huawei je ochotný predať 5G technológie konkurencii zo západu

 

Disqus Comments Loading...